Stasiek Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 (edytowane) Trzeba to zarejestrować!Nie będzie mi dane obejrzeć "na żywo". Jutro powinno być dostępne na stronie: http://dziendobrytvn.plejada.pl/2010-10-22' date='kalendarz.html[/quote'] Nigdzie nie mogę znaleźć pomóżcie, albo niech ktoś to wrzuci na youtube. Już jest: http://dziendobrytvn.plejada.pl/30,39090,news,,1,,podroznik_kulinarny_domowe_piwo,aktualnosci_detal.html Edit: najpierw wrzuciłem a potem obejrzałem - to chyba jakiś ciąg dalszy bo mówią, że "cały proces pokazaliśmy..." i nie ma już Dori. Edytowane 22 Października 2010 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earl Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 http://dziendobrytvn.plejada.pl/30,39090,wideo,,210415,podroznik_kulinarny_domowe_piwo,aktualnosci_detal.html tu jest pierwsza część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 http://dziendobrytvn.plejada.pl/30,39090,wideo,,210415,podroznik_kulinarny_domowe_piwo,aktualnosci_detal.html tu jest pierwsza część Faktycznie. A ja już zdążyłem wysłać maila do ddtvn z pytaniem czy to będzie dostępne w sieci. Dori brawo! Super wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Jak to przechwycić na dysk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dzięki Kurna nie mam w głośników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Fajne! Bardzo mi się podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Jako mama i piwowarka wypadłaś super ! Brawo! Pogwizdów dzięki Tobie stał się najbardziej rozpoznawaną wsią w Polsce. Gmina powinna Ci wypłacić co nieco za promocję Teraz w Pogwizdowie ceny gruntu wzrisną a chcialem tam zamieszkać. Ciekaw jestem ile osób chciało by tam zamieszkać po sukcesie Dori? Ponoś ciekawe piwa pojawiły się w sklepach a mało kto popija jakieś tam TYSKIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Jak to przechwycić na dysk ? Wrzucę na YT za moment edit Cz. 1 http://www.youtube.com/watch?v=4Eve2uvu7pE Cz. 2 http://www.youtube.com/watch?v=mSQlvql6Uu8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 (edytowane) http://dziendobrytvn.plejada.pl/30,39090,wideo,,210415,podroznik_kulinarny_domowe_piwo,aktualnosci_detal.html hehe Dori mam dokładnie taki sam gar Edytowane 22 Października 2010 przez misiuzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ale pomocnika miałaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Bardzo fajny materiał. I okazuje się Dorotko, że masz bardzo medialny głos. Gratuluję i trzymaj tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Się czepiam, więc UWAGA! Zawsze wydawało mi się że warka ma niesprecyzowaną ilość litrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLINKA Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Moje gratulacje Dori. Miałam ochotę zobaczyć w tv ale nie było rano czasu. Oczywiście na Was można liczyć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 I ja muszę pogratulować bo wyszłaś super. A tyle co tego piwa wyleciało to jak wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Podobało mi się, pierwsza liga Dori. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Jak to przechwycić na dysk ? DownloadHelper na przykład. Dori - wspaniale ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Bardzo fajnie wyszło to nagranie (część z Dori), tak pozytywnie i na wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Świetny materiał. Szkoda, że w tygodniu, a nie w sobotę. No ale pozwoliłem sobie wrzucić na blog, żeby więcej osób mogło to zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Gratulacje Dori!! Mimo, że miałem nastawione nagrywanie, to i tak posadziłem żonę przed telewizorem, żeby pilnowała i w odpowiednim momencie zawołała mnie z pracy. Wyszło super. Nie tylko Pogwizdów powinien być dumny z Dori, ale całe Podbeskidzie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Się czepiam, więc UWAGA! Zawsze wydawało mi się że warka ma niesprecyzowaną ilość litrów. Zgadza się, ja też warką nazywam nastaw, ale zazwyczaj przelicza się do 20l, więc mogę przyjąć, że ostatnio zrobiłem dwie warki Dori, bardzo dobry materiał, kamera Cię lubi i tak na luzie przedstawiłaś domowy wyrób piwa, że naprawdę przyjemnie się oglądało. Szkoda, że nie podszkoliłaś tego pomocnika jak się nalewa piwo Swoją drogą przydało by się nakręcić podobny filmik, pokazujący (może w przyspieszonym tempie), że domowe warzenie nie jest niczym skomplikowanym. Taki filmik umieścić w necie i w zamian za linki na piwo.org umieścić link do niego na innych forach, lub stronach. Ludzie domowy wyrób piwa kojarzą z pędzeniem bimbru, aparaturą i nielegalnością. Nie zdają sobie sprawy, że pierwsza udana warka to krok do zmiany ich spojrzenia na piwo jako produkt i sposób jego spożycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Nie, no jest super. Nie znoszę TVN-u, tego pokazywacza obrazków, ale tym razem prawie nie ma się do czego przyczepić. Nie wiem czy zauważyliście - piwowarów można traktować jako subkulturę, bo mają własne pismo! Jak to brzmi! I mój bon mot o Michaelu Jacksonie wydostał się w Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dzięki, cieszę się, że Wam się podobało Może uda się kilka osób w ten sposób zachęcić do warzenia piwa w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Obejrzałem. Może być. Skróty telewizyjne nie były jakieś drastyczne, a pewnie paru osobom dały do myślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ponownie to obejrzałem i nie wiem kto ruszył ten stół, że piwo się przewróciło. Komisji sejmowej nie będziemy powoływać, ale podtrzymuję to, że wyszło super. Umknęło wszystkim, że w Dzienniku Zachodnim dzisiaj znowu był kolejny wywiad z DORI na temat piwa domowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Ponownie to obejrzałem i nie wiem kto ruszył ten stół, że piwo się przewróciło. Obstawiam kamerzystę. Za blisko podjechał przy panoramowaniu flaszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi