przemo70 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 A ja nie przeglądam demotów i fejsbuka, a żyję i jest mi dobrze. Może jestem jakiś dziwny? kurde już sam nie wiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Wiedziałem, że to pytanie padnie. Panowie Google nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Wow, nie wiesz co to są demoty i po co mieć fejsbuka, ale jesteś hipsterem! Jacer chyba nie jest hipsterem. Nigdy go nie widziałem na bike'u. Ciągle tylko samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Wiedziałem, że to pytanie padnie. Panowie Google nie boli. Nie wrzucam tam wszystkiego o czym myślę Zresztą nic ciekawego się nie dowiedziałem wpisując "czy jacer jest hipsterem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 A ja nie przeglądam demotów i fejsbuka, a żyję i jest mi dobrze. Może jestem jakiś dziwny? kurde już sam nie wiem! To chyba u nas rodzinne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemgaw Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 (edytowane) Chyba o tym mowa: http://www.tvn24.pl/..._wiadomosc.html aa widzę że spóźniłem się z tym linkiem Edytowane 5 Lutego 2012 przez przemgaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Gratulacje wszystkim bardzo dobrej roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 (edytowane) Ale po co oni ważą to piwo? EDIT: już barany poprawiły, po tym jak ktoś im zwrócił uwagę w komentarzach Edytowane 6 Lutego 2012 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Właśnie pewien piwowar prezentował nasze hobby w "Szkle kontaktowym" na TVN24. Przyznać się, który to był Ja bym się nie przyznał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,14230577,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Bardzo proszę piszcie na temat - a na pewno tematem wątku nie jest ani bezpieczeństwo w sieci, Fejsbóki i inne nasze klasy, ani bzdury w rodzaju żółć w piwie. Proszę zakładać oddzielne wątki, jeśli chcecie na te tematy podyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ja tylko powiem że ta informacja z faktów była jednym z tematów rozmów mojej komisji w czasie dyskusji nad werdyktem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Widzę, że prośby Moderatora macie w .... Szanujmy się nawzajem i szanujmy czyjąś pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Teraz Dorotka zrobi ciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Nie ja zrobiłem ciach. Fejsboki, żółć i inne takie wylądowały tutaj ---> http://www.piwo.org/topic/6369-fejsbok-zolc-w-piwie-itd/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Artykuł w NTO: http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120422/REPORTAZ/120429992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Cześć Kogoś mocno poniosła fantazja literacka: cyt. "Pasjonatów, podobnie jak pan Rafał, zakręconych na punkcie złotego trunku skupia działające od dwóch lat Polskie Stowarzyszenie Piwowarów Domowych." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszMC Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) Właśnie usłyszałem w zapowiedź wieczornej audycji. Między 20:00 a 21:00 gościem audycji w Radiu Tok FM będzie piwowar domowy. tu można posłuchać online: http://www.tok.fm/TOKFM/0,88710.html jeśli nie w tym dziale to proszę skasować. chciałem jak najszybciej dać znać pozdrawiam Edytowane 16 Maja 2012 przez elroy połączone z tym tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zwiazkowiec Opublikowano 16 Maja 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Audycja jest od 21 do 22. Proszę trzymać kciuki to mój debiut radiowy. Pozdr dori, Fidel, Stasiek i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 kwasem i kłosem-to to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszMC Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Audycja "Smacznego". Faktycznie po 21:00. Gościem będzie Łukasz Kojro. Trzymamy kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Powodzenia Związkowiec! Słucham z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) Trudne słowo: fermentator (tudzież fermentor), a można było powiedzieć, że to zwykłe duże wiadro Edytowane 16 Maja 2012 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Gratulacje Związkowiec udanej audycji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 super! wysłuchałam z przyjemnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi