2artur2 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Poznaj Rosję w 15 sekund... yoshi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 kto im wysyłał do degustacji??? przyznać sie! moje Bambo z ostatniego ważenia wygląda podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Rewelacja ! Browar Biało-Domowy czegoś uczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Jakie są podstawowe metody wychowawcze? manipulacja, oszustwo, wymuszenie, zastraszenie i szantaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Tylko szkoda, że to Heniek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 nie wiem czy było ,ale na końcu powinien dodać siebie i warzenie piwa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Mnie bardziej szokują wypowiedzi Szczuki, Semczyszyn, Napieralskiego, Millera i innych lewaków. Jakoś nikt na nich nagonki nie robi... Ale zawsze jest fajnie dopieprzyć księdzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Mnie bardziej szokują wypowiedzi Szczuki, Semczyszyn, Napieralskiego, Millera i innych lewaków. Jakoś nikt na nich nagonki nie robi... Ale zawsze jest fajnie dopieprzyć księdzu. No ale w/w przypadku sama Archidiecezja Krakowska wydała oświadczenie http://www.diecezja.pl/pl/wydarzenia/2554-owiadczenie-w-sprawie-dziaalnoci-ks-piotra-natanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Mnie bardziej szokują wypowiedzi Szczuki, Semczyszyn, Napieralskiego, Millera i innych lewaków. Jakoś nikt na nich nagonki nie robi... Ale zawsze jest fajnie dopieprzyć księdzu. mnie tam śmieszy wiele postaci;nie dziele ludzi na tych z których śmiać się nie można i można. swego czasu nawrócony lewak Kwaśniewski też dał dobry spektakl i do głowy mi nie przyszło powstrzymywać się od śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Dokładnie, brakuje tylko tego żeby upolitycznić ten wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Mnie bardziej szokują wypowiedzi Szczuki, Semczyszyn, Napieralskiego, Millera i innych lewaków. Jakoś nikt na nich nagonki nie robi... Ale zawsze jest fajnie dopieprzyć księdzu. Ta jakie to lewaki z Millera czy Napieralskiego? :) Ikonowicz - to jest lewak. Miller czy Napieralski to normalni konformiści. To już bardziej lewakiem można nazwać Kaczyńskiego niż Napieralskiego. No chyba, że lewackość przejawia się stosunkiem do aborcji, związków homoseksualnych i in vitro. A tenże ksiądz to akurat nieźle pracuje na to, żeby mu dopieprzać. Jak zobaczyłem go wczoraj jak "przeklina (w sensie rzuca klątwę, bo nie bluzga) w imię Boże" to myślałem, że gościu chyba sam jest opętany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Czemu Was tak szokuje to kazanie. Mam nadzieję, że Roberta Tekieli nie uważanie za oszołoma, a twierdzi z grubsza to samo co ten ksiądz: http://newage.info.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jest o Natanku w wiadomościach na TVNie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Czemu Was tak szokuje to kazanie. Mam nadzieję, że Roberta Tekieli nie uważanie za oszołoma, a twierdzi z grubsza to samo co ten ksiądz: http://newage.info.pl Jeżeli takie twierdzenia powodują wyprowadzanie prawych prostych to nie chcę mieć nic z tym wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 - A mówiłem nie haraj do manioku bo wda się infekcja?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jak się robi męskie piwo: http://www.joemonster.org/filmy/35693/Tak_sie_robi_piwo_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Czemu Was tak szokuje to kazanie. Mam nadzieję, że Roberta Tekieli nie uważanie za oszołoma, a twierdzi z grubsza to samo co ten ksiądz: http://newage.info.pl Mnie nie podoba się wrzucenie szkoły steinerowskiej do tego worka. To jest system pedagogiczny, który stawia na indywidualizm i samodzielne myślenie. Co niestety kościołowi katolickiemu się nie podoba, podobne problemy leżą w konflikcie z Masonami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 nie wiem czy było ,ale na końcu powinien dodać siebie i warzenie piwa ;D ... przecież zamrażanie komórek drożdży podchodzi pod in vitro :o Tyle dowcipów - tylko zanim żarty wymkną się spod kontroli - ostrożnie z kościołami, wyznaniami no i... przede wszystkim z masonami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinatbg Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Co najlepsze ten komputer działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 To może jeszcze tym piwem chłodzić procesor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 http://www.wykop.pl/ramka/771975/najnowsze-japonskie-piwo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 STELATH BEER CAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi