Stasiek Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Coś chyba nie tak jest z kodowaniem znaku " przy przenoszeniu ogłoszenia z giełda na forum. W giełda wygląda to tak: Słód palony "żywiecki" A na forum tak: [Giełda] Słód palony "żywiecki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 A faktycznie. Poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 znowu w edytorze się rozjeżdża - przy użyciu backspace przeskakuje linijkę wyżej. upierdliwość wróciła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 znowu w edytorze się rozjeżdża - przy użyciu backspace przeskakuje linijkę wyżej. upierdliwość wróciła. Wróciła? On nie minęła, ja mam tak cały czas u siebie... i już powoli mnie to zaczyna strasznie irytować, bo przez przypadek potrafi skasować mi przez to całą linijkę... Zmiana przeglądarki, czyszczenie ciasteczek itp. itd nic nie daje. Problem już kiedyś zgłaszałem, z tego co zrozumiałem mamy czekać na nową wersję silnika to problem zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Wydaje mi się że przez dłuższy czas było u mnie OK, teraz się to nasiliło. Dodatkowo jeszcze zmienia wielkość czcionki ale to pewnie przez to przeskakiwanie między linijkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) przy użyciu backspace przeskakuje linijkę wyżej Wróciła? On nie minęła, ja mam tak cały czas u siebie uff, a już myślałem, że to tylko ja tak mam, ale fakt jest to mega wkurzające. Ja też od samego początku borykam się z tą upierdliwością Edytowane 7 Lipca 2014 przez Bzdzionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Cześć! Na dniach zrobię aktualizację do najwyższej stabilnej wersji IP.Board. Nowa wersja w tym roku na pewno się na piwo.org nie pojawi (o ile w ogóle) Powyższa aktualizacja usunie problemy z edytorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Nowa wersja w tym roku na pewno się na piwo.org nie pojawi (o ile w ogóle) Jakies problemy techniczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) Nie, wszystko ok. Sęk w tym, że dopiero co ukazała się pierwsza beta, więc nim usuną wszelakie błędy i będzie to soft w pełni użyteczny, to obawiam się, że nas koniec 2015 roku zastanie Poza tym na ten moment nie podoba mi się za bardzo. (choć kilka patentów jest świetnych) Beta IPS4 jak ktoś chce się pobawić to można tutaj http://zend.ipsdevserver.com/ips4/ Login: tomek@piwo.org, hasło 123456 Edytowane 12 Lipca 2014 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) błąd Edytowane 16 Lipca 2014 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 nie wiem czy to tylko u mnie, ale od paru dni nie widze powiadomień po zacytowanym moim poście.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Od jakieś czasu, tydzień może dłużej, są chwilowe braki dostępu do forum. Nawet przed chwilą, przez około 5-10 sekund strona się nie otwierała. Na początku myślałem że to Tapatalk (tak głównie czytam forum). Ale od kilku dni z dwóch różnych lokalizacji to samo, nagle, przez krótka chwilę chwile jest zastój i strona się otwiera. Nie trwa to dłużej niż kilkanaście seknud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Mam podobnie - myślałem, że to po zmianie dostawcy internetu, ale widać jest inna przyczyna. Edytowane 10 Października 2014 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Nie tylko wy to macie, już od paru dni się tak dzieję, pytałem się kilku osób czy ma tak samo i też to potwierdzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Potwierdzam. Nagle przez krótki czas (do minuty?) oczekiwanie na odpowiedź serwera się znacznie wydłuża. Nie rzuca błędem, po prostu przeglądarka czeka na zwrócenie danych (tapatalk pewnie ma krótszy timeout i pokazuje błąd połączenia zanim zostanie odpowiedź). Od tygodnia, może dwóch, ostatnio jakby częściej się to dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) (tapatalk pewnie ma krótszy timeout i pokazuje błąd połączenia zanim zostanie odpowiedź) Dokładnie, tak, Tapatalk w około 10 sek. zwraca info o braku połączenia. W przeglądarkach na PC "klepsydra" i przeglądarka czeka na odpowiedź. Edytowane 10 Października 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Też to mam. Dodatkowo ale nie wiem czy to nie wina mojej przeglądarki wywalają się awatary obok nicka i rozjeżdża się widok kategorii. Jak się to przydarzy mogę wrzucić print screena. Edytowane 10 Października 2014 przez pepek84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Czy BeerTalk nie dziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 na forum w aktualizacjach statusów znowu SPAM się szerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarrro Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zauważyłem kilka drobiazgów: Na głównej stronie forum (w pobliżu "BJCP 2014 PL") używane są skróty "wg.". Kropka jest zbędna. A tutaj: "Miejsce gdzie wpadają posty nie mające (...)" brakuje przecinka przed "gdzie". Tu - "czyli wszystko co piwowar musi mieć." też, po "wszystko". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Poprawione, dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Czy da się zmienić tytuł wiadomości na priv? Pytanie było jedno a potem okazało się, że są kolejne pytania i odp itd. Swój temat da się a wiadomości nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nie bardzo rozumiem, opiszesz dokładniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi