zasada Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 6 minut temu, elroy napisał: a co było nie tak? Jak opisałem - hiperłącza zniknęły, próby dodawania kończyły się niepowodzeniem. 6 minut temu, elroy napisał: Jak rozwiązałeś problem? Nic nie zrobiłem. Odczekałem i funkcje zaczęły działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Wtyczka do wyświetlania plików bsmx z Beermitha poprawiona. Zweryfikujcie na wszelki wypadek w swoich wątkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 elroy mam pytanie można wydłuzyć czas wyswietlania ogłoszenia w giełdzie? Teraz jest to 5 dni a wolałbym dłużej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Po naciśnięciu zakładki "Wiki" wyświetla mi: WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 A przez Edge coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Dzięki za informację, rzeczywiście tak się dzieje na niektórych przeglądarkach. Niestety ze względu na urlop zajmę się tym w najbliższą sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kombinator Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 23 godziny temu, anmar napisał: A przez Edge coś takiego: To jest Internet Explorer a nie Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 To nie zmienia faktu, że wyświetla się to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Dnia 14.02.2018 o 13:20, elroy napisał: Dzięki za informację, rzeczywiście tak się dzieje na niektórych przeglądarkach. Niestety ze względu na urlop zajmę się tym w najbliższą sobotę Odpoczywaj wydajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kombinator Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Godzinę temu, anmar napisał: To nie zmienia faktu, że wyświetla się to samo. Dnia 14.02.2018 o 13:20, elroy napisał: Dzięki za informację, rzeczywiście tak się dzieje na niektórych przeglądarkach. Niestety ze względu na urlop zajmę się tym w najbliższą sobotę U mnie na Edge działa, ale łączy się przez https:// w IE dzieje się to samo, ale wiki się wtedy łączy przez http:// Wystarczy dopisać 's' i już działa. Dziwne zachowanie, że nie łączy się standardowo przez szyfrowane, ale nie znam się na tym więc nie wiem czym to może być spowodowane. anmar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Z szyfrowaniem faktycznie działa prawidłowo. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Sądzę, że poprawione. Proszę o zerknięcie i informację, czy ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Na Firefox'sie działa prawidłowo. Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Chyba od aktualizacji, na pewno już dobrych kilka dni, nie mogę zalogować się do forum przez Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Tak, znam temat. Wstępnie wygląda na to, że wtyczka tapatalk ma problemy z najnowszą wersją IPS (albo odwrotnie). Napisałem już do supportu Tapatalk, bo skończyły mi się pomysły. Dam znać oczywiście, jak coś się dowiem bielok i smoovb 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoovb Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 czy wiadomo coś o rozwiązaniu problemu z logowaniem przez tapatalk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 @smoovb niestety nie mam żadnych wieści jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Wygląda, że zaczęło działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrST Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 @elroy dzis pojawił się komunikat o nieaktualnym certyfikacie bezpieczeństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 U mnie podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Bo generalnie coś jest nie tak z datami certyfikatów. Powinien być jeszcze ważny, odnowiłem ręcznie i okazuje się, że data ważności to dopiero marzec Działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 U mnie dalej burczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Wrzuć CTRL+F5, żeby się strona przeładowała od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi