Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Nie żebym się czepiał, ale w profilu powinno być "Liczba warek", zamiast "Ilość warek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Może to nie błąd, ale po napisaniu posta nie widać zmiany ilości wyświetleń. Dopiero jeśli ktoś napisze następnego to ilość wyświetleń się zmienia lub po zmianie IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Bystre oko wujek Jejski posiada. Co trzy godziny się licznik uaktualnia, jeżeli nie wystąpią w/w sytuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 zaczęło się robić tak że klikając na "wyświetl nową zawartość" będąc na stronie z nową zawartością resetują się wszystkie ustawienia - trzeba od nowa klikać "forum" i "nieczytana zawartość" czy to normalane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Pora zakończyć testy na wersji produkcyjnej, bo jesteście szybsi niż błyskawica. Oczywiście już działa ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Gdyby coś nie działało (przeprowadzony upgrade), proszę o informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Nie wiem czy to błąd, ale od dziś (właściwie wczoraj) mam taką dziwną przypadłość że czasami po wejściu w dany temat muszę trzy razy klikać na "wstecz" żeby wrócić do listy wyszukanych tematów. Gdy sprawdzam w historii to faktycznie pojawia się jakiś static.ak.facebook.com i javascript.false. Poniżej zrzut ekranu. Przeglądarka Opera (nie najnowsza: 11.62). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zmienil sie wyglad na smartfona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Cześć Stasiek to raczej błąd Opery , ja mam identycznie. Na innych stronach dzieje mi się podobnie np. na gazeta.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja tak mialem w mozili po przeindtalowaniu OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Stasiek to raczej błąd Opery , ja mam identycznie. Na innych stronach dzieje mi się podobnie np. na gazeta.pl. Być może, aczkolwiek trochę dziwne, że na dwóch różnych kompach, na dwóch różnych operach mam raptem ten sam efekt. Nie kojarzę żeby to było na innych stronach, ale sprawdzę w domu. W sumie przeczyścić trochę pamięć podręczną przeglądarki też nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 do przeglądania forum czasami korzystam z klienta tapatalk - convo. ostatnio jednak mam problemy z wyświetlaniem postów; czasami nie wszystkie nowe sa widoczne a nawet jak są to nie widzę treści... czy ktoś może zainstalować na androidzie i potwierdzić taki błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Potwierdzam i na 100% wynika to z faktu uaktualnienie ze strony producenta tapatalk części serwerowej. Spekulując pewnie chcą aby klienci korzystali z ich oficjalnej i płatnej aplikacji. ps: używałem darmowej wersji beta 4 nowego tapatalk i działał on całkiem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A jeszcze gdyby ktoś chciał, to darmowa beta tapatalk do wypróbowania w linku http://dl.dropbox.co...alk2-beta-5.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zainstalowałem. Dzięki Wysłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ups, chyba zepsułem forum - po instalacji nie działa opcja 'oznacz forum jako przeczytane>>oznacz wszystko jako przeczytane' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A to teraz mówisz mobilnie, czy stacjonarnie ? Bo to drugie działa na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 stacjonarnie - testowałem na FF i IE... sprawdzę mobilnie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A przenosi Cię na stronę główną po wyborze "przeczytania wszystkiego" ? Bo jako tako filozofii większej akurat z tym nie ma i ciężko zepsuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 z mobilnego zadziałało i teraz na stacjonarnym też działa... jakieś sprzężenie było czy co.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 W sumie przeczyścić trochę pamięć podręczną przeglądarki też nie zaszkodzi. Przeczyściłem cache i cookies. Dalej mam to samo. Co ciekawe nie dzieje się tak we wszystkich tematach i nie zawsze. Nie wiem o co chodzi. Np w tym - jest ok - do listy cofa się po jednym kliknięciu wstecz. Ale większość które testowałem potrzebują 3 kliknięć... O... ten też jest na jedno kliknięcie wstecz: http://www.piwo.org/...__fromsearch__1 Dziwne zjawisko... A... widzę jednak że 11.62, to najnowsza wersja opery - a wydawało mi się, że dawno nie robiłem aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Wezmę to dzisiaj na tapetę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Pełna wersja Tapatalk kosztuje tylko 9,90 zł, moim zdanie warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi