Mikas86 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Witam. Kiedy można się spodziewać amerykańskich chmieli z 2019r?Wysłane z mojego DUB-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 31 minut temu, Mikas86 napisał: Witam. Kiedy można się spodziewać amerykańskich chmieli z 2019r? Wysłane z mojego DUB-LX1 przy użyciu Tapatalka W zeszłym roku dotarły, o ile dobrze pamiętam pod koniec lutego. W dniu 17.01.2020 o 22:05, Mibor napisał: Kolejne zamówienie i po raz kolejny @quraqus pokazał swój kunszt w pakowaniu przesyłek. To jest zdecydowanie mój sklep pierwszego wyboru. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Skwira Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Witam. Dotarła już dostawa świeżych WLP? Czy będą wlp830? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 2 godziny temu, Marcin Skwira napisał: Witam. Dotarła już dostawa świeżych WLP? Czy będą wlp830? Witam, będą. Proszę o kontakt ze sklepem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cen16 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Sklep cały czas trzyma bardzo wysoki poziom. Rozsądne ceny, expresowa wysyłka, pancerne zapakowanie, 110% zgodność z zamówieniem, 0 problemów. POLECAM WSZYSTKIM!!! P.S. Bardzo dziękuje za to, o co prosiłem w uwagach do zamówienia 007. Pozdrawiam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobieslaw Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Nie wiem, czy ktoś widział, ale obecnie na chyba cały asortyment jest 3% upust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 15 godzin temu, sobieslaw napisał: Nie wiem, czy ktoś widział, ale obecnie na chyba cały asortyment jest 3% upust. Upust jest w alepiwo indywidualny po osiągnięciu odpowiedniej sumy wcześniejszych zamówień sobieslaw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobieslaw Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 7 godzin temu, majlosz napisał: Upust jest w alepiwo indywidualny po osiągnięciu odpowiedniej sumy wcześniejszych zamówień A to w takim razie sorry za zamieszanie... Nie pomyślałem, żeby spojrzeć niezalogowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojen Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Na Facebook powstała grupa Alepiwo https://www.facebook.com/groups/alepiwo/ Warto się zapisać. Na grupie można zadawać pytania i dyskutować na tematy związane z warzeniem piwa w domu jak również z działalnością samego sklepu. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Również polecam Edytowane 7 Września 2020 przez WojtekGaaD Błąd na smartfonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Przed chwilą przeglądarka powiedziała mi tak: Cytat Nie udało się nawiązać połączenia Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem www.alepiwo.pl. Jak u was? edit: już działa Edytowane 1 Czerwca 2020 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofman Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 U mnie działa. Masz aktualną wersję FF? 30 maja wygasł jeden z głównych certyfikatów SSL. Niektóre witryny, niewspierane przeglądarki nie nawiążą połączenia TLS/SSL często aktualnie wymuszanego przez strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrados78 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Po raz kolejny jestem miło zaskoczony otrzymaną przesyłką. Na szczególną pochwałę zasługuje sposób zapakowania drożdży płynnych. Sklep dołożył specjalną saszetkę chłodzącą i zapakował w 3 warstwy folii termoizolacyjnej. Drożdże spędziły tylko 24 h w rękach kurierów. Dzięki takim zabiegom z pewnością nic złego im się nie przydarzyło. Dzięki i wielki plus!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Zamieszczam informację z oficjalnego profilu FB sklepu AlePiwo: Drodzy klienci, niestety ze względów zdrowotnych jestem zmuszony wstrzymać całkowicie pracę sklepu. Nie wiem, ile potrwa przerwa, oby była jak najkrótsza. Za niezrealizowane zamówienia będzie oczywiście zwrot środków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapichrust Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Słyszałem, że wypadek samochodowy.Szybkiego powrotu do zdrowia i działalności mega sklepu!Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Kurde moj ulubiony sklep zamkniety. Szybkiego powrotu do zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billy the Kid Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Najlepszy sklep w jakim kupowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieq12 Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Sklep już jest ponownie otwarty! ? Jarzyn_waleczny, Gawron i marek- 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 (edytowane) Dziś odebrałem kolejne zamówienie, w tym dżdże płynne. Denerwowałem się bo paczka jeździła na busie od 8:15 do 16 i to pomimo, że inna paczka została wcześniej wrzucona do skrytki... Paczka szybko odebrana i do domu. Przy otwarciu od razu wiadomo gdzie były drożdże, solidne zawiniątko ze streczu, worka z folią aluminiową (złożony x2), kolejnej warstwy streczu, pianka i znowu strecz, żelowy wkład chłodzący (ciągle zimny) i ostreczowane opakowanie drożdży z FM. Fiolka w środku przyjemnie chłodna więc drożdżakom na pewno się nic nie stało. Dziękuję, dobra robota!!! ? Edytowane 1 Lipca 2021 przez Mibor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 30 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Witam, informuję, że sklep kończy swoją działalność. Być może będzie nowy właściciel (rozmowy trwają). Po 11 latach działalności dziękuję wszystkim klientom. Gdyby ktoś zechciał kontynuować i chciałby odkupić sklep zapraszam do rozmowy (jeszcze nie jest sprzedany!). Dane do kontaktu na stronie sklepu. daro1111, Konstoi, monodem i 4 innych 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 @quraqus strasznie to smutne. Jako klient bardzo dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Szkoda Piotrze, zamyka się sklep ze starej gwardii buber 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Szkoda straszna. Był to przez długi czas mój główny sklep... Współpraca z właścicielem wzorowa. PozdrawiamWysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 przez długi czas jedyny sklep, z którego kupowałem 😢 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 5 godzin temu, cml napisał(a): przez długi czas jedyny sklep, z którego kupowałem 😢 U mnie podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi