Bezczynność II kwartału Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Dlaczego porównywarka nie działa? Będzie jeszcze kiedyś działała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Dlaczego porównywarka nie działa? Będzie jeszcze kiedyś działała? Dzisiaj do południa korzystałem - smutna informacja... Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Następujące sklepy nie dostarczają danych w formacie xml: piwodziej.pl piwowin.pl z tego powodu zostały wyłączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryland Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Porównywarka nie działa? Przekierowuje mnie na ontapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrmrooz Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 http://cml.dokuro.org/beer/ ? Działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Powinna już działać poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmario Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Czy porównywarka jest jeszcze utrzymywana? Taki na przykład twojbrowar.pl według porównywarki nie ma nic w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 sklepy jakiś czas temu zgłosiły URLe z plikami XML z ofertą jeśli taki URL jest nieaktualny to porównywarka nie potrafi zaciągnąć oferty proszę zażalenia kierować bezpośrednio do sklepów - po ich stronie będzie skontaktowanie się ze mną w celu aktualizacji linku do oferty (np w przypadku kiedy aktualizowali swoje oprogramowanie sklepowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 A to takie buty.... Sklepom nie zależy na sprzedaży... No to pięknie. Polska do dziwny kraj. Dziś szukałem coś przez cml dokuro i kicha. I tak musiałem wszystkie sklepy przejrzeć dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 4 godziny temu, e-prezes napisał: Sklepom nie zależy na sprzedaży Może nie tyle na sprzedaży, co na konkurencji... Ryland i Kaniutek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryland Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Dokładnie uważam jak kolega wyżej. Po co im porównywarka, żeby się okazało, że jednak nie mają najniższych cen? Przeglądarka jest w interesie kupujących.Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Nie zawsze też o ceny chodzi, dla mnie najważniejsze jest aby cały poszukiwany zestaw był dostępny w jednym sklepie, i do tego porównywarka jest nieoceniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 No ale parę lat temu to działało. Nagle okazało się, że nie jest potrzebne?! Znacząco nie przybyło sklepów, a i pamiętam, że niektóre nie wytrzymały konkurencji. Sklepy stacjonarne też cienko przędą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Szopa Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Hej, Ta porównywarka jest jeszcze aktualna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabeer Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Działa. Może zapomniałeś załadować oferty przyciskiem na dole przed rozpoczęciem wyszukiwania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Coś ta porównywarka nie działa. Sklep esencjesmaku np. zakończył swoją działalnośćhttps://cml.dokuro.org/beer/index Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 26 minut temu, grzesiuu napisał: Coś ta porównywarka nie działa. Sklep esencjesmaku np. zakończył swoją działalnośćhttps://cml.dokuro.org/beer/index Ale czy poza tym, że ma ustawiony do wyboru nieistniejący sklep zauważyłeś jakieś błędy? Na szybko wyszukałem najnowsze drożdże od FM i w sumie wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary86 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Coś jest jednak nie tak, bo chociażby przy szukaniu hasłem "grifo" pokazuje wyniki tylko z dwóch sklepów, mimo że każdy z pozostałych ma tę markę w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstoi Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Mi pokazuje 6 sklepów. Załadowałeś oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary86 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Rzeczywiście teraz pokazuje więcej, ale nadal dla niektórych jak chociażby homebeer.pl nic nie znajduje, mimo że mają Grifo w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Cytat Środa o 16:53 cml: porównywarka cen nie działała ostatnimi czasy mimo braku zgłoszeń - naprawiłem Aplauz, serpentyny, konfetti! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek- Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 W dniu 22.04.2022 o 16:41, zasada napisał: Aplauz, serpentyny, konfetti! A miałem zgłosić, tylko stwierdziłem że autor i tak naprawi w swoim czasie, no i szkoda mu głowę zawracać. W każdym razie dzięki wielkie, bo z wyszukiwarki korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstoi Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 @cml Mam nadzieje że projekt dalej żyje, jeśli tak to zauważyłem że z Homebrewing.pl jest zupelnie inna cena w Twojej wyszukiwarce a na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 W dniu 17.04.2023 o 07:40, Konstoi napisał(a): @cml Mam nadzieje że projekt dalej żyje, jeśli tak to zauważyłem że z Homebrewing.pl jest zupelnie inna cena w Twojej wyszukiwarce a na stronie taką cenę dostaję w ich xml-u prośba o zgłoszenie tego do nich ps projekt jest mniej więcej tak samo żywy jak żywi są bohaterowie drugoplanowi serialu walking dead Konstoi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi