Jump to content

Porównywarka cen

Recommended Posts

• 5 months later...
  • 9 months later...

sklepy jakiś czas temu zgłosiły URLe z plikami XML z ofertą

jeśli taki URL jest nieaktualny to porównywarka nie potrafi zaciągnąć oferty

proszę zażalenia kierować bezpośrednio do sklepów - po ich stronie będzie skontaktowanie się ze mną w celu aktualizacji linku do oferty (np w przypadku kiedy aktualizowali swoje oprogramowanie sklepowe)

• 5 months later...

A to takie buty.... Sklepom nie zależy na sprzedaży... No to pięknie. Polska do dziwny kraj. Dziś szukałem coś przez cml dokuro i kicha. I tak musiałem wszystkie sklepy przejrzeć dokładnie.

Dokładnie uważam jak kolega wyżej. Po co im porównywarka, żeby się okazało, że jednak nie mają najniższych cen? Przeglądarka jest w interesie kupujących.

Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka

No ale parę lat temu to działało. Nagle okazało się, że nie jest potrzebne?! Znacząco nie przybyło sklepów, a i pamiętam, że niektóre nie wytrzymały konkurencji. Sklepy stacjonarne też cienko przędą.

• 1 year later...
  • 3 months later...
26 minut temu, grzesiuu napisał:

Coś ta porównywarka nie działa. Sklep esencjesmaku np. zakończył swoją działalność
https://cml.dokuro.org/beer/index

Ale czy poza tym, że ma ustawiony do wyboru nieistniejący sklep zauważyłeś jakieś błędy?

Na szybko wyszukałem najnowsze drożdże od FM i w sumie wszystko gra.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
W dniu 22.04.2022 o 16:41, zasada napisał:

Aplauz, serpentyny, konfetti!

A miałem zgłosić, tylko stwierdziłem że autor i tak naprawi w swoim czasie, no i szkoda mu głowę zawracać. W każdym razie dzięki wielkie, bo z wyszukiwarki korzystam.

• 11 months later...
  • 2 weeks later...
W dniu 17.04.2023 o 07:40, Konstoi napisał(a):

@cml Mam nadzieje że projekt dalej żyje, jeśli tak to zauważyłem że z Homebrewing.pl jest zupelnie inna cena w Twojej wyszukiwarce a na stronie 

image.png.5069f8ec610372098a22e63461583ced.png

taką cenę dostaję w ich xml-u

prośba o zgłoszenie tego do nich

ps projekt jest mniej więcej tak samo żywy jak żywi są bohaterowie drugoplanowi serialu walking dead :)