Skocz do zawartości

Piaskownica piwowarska

Najlepsze miejsce do pisania i czytania dla początkujących piwowarów. Pisz, jeżeli nie znalazłeś nigdzie odpowiedzi.


7 640 tematów w tym forum

  1. Ile dodać pigwowca?

    • 9 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  2. Czy to piwo jest skażone?

    • 2 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
  3. ile glukozy na 20 l piwa ciemnego?

    • 4 odpowiedzi
    • 664 wyświetleń
  4. Piwo w gąsiorach

    • 4 odpowiedzi
    • 729 wyświetleń
  5. Temperatura fermentacji pilsa 1 2

    • 30 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  6. PILNA POMOC. Pierwsze piwo zacieranie

    • 13 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  7. Kociołek z lidla czy się oplaca?

    • 22 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
  8. Szyszki chmielu

    • 4 odpowiedzi
    • 764 wyświetleń
  9. Pierwszy starter.

    • 13 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  10. Przypadkowy underpitching

    • 6 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  11. Nienagazowane piwo - jaka przyczyna?

    • 21 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  12. Pierwsze piwo

    • 12 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  13. Przejście lvl wyżej 1 2

    • 25 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  14. Kölsch - chmielenie oraz woda

    • 5 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
  15. Uwarzyłem 23 l z 9 l brewkita

    • 12 odpowiedzi
    • 1 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 856 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 813 wyświetleń
  16. Zapach zakwaszania 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  17. Ostry zapach piwa

    • 21 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
  18. pH zacieru

    • 3 odpowiedzi
    • 851 wyświetleń
  19. Wężyk silikonowy

    • 2 odpowiedzi
    • 719 wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  20. Warka 60l

    • 8 odpowiedzi
    • 847 wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.