Skocz do zawartości

Cydry i miody pitne


99 tematów w tym forum

  1. Działanie oxi na drożdże w cydrze

    • 2 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  2. Gęstwa po cydrze.

    • 8 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  3. Gęstwa z cydru

    • 3 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
  4. Granaty z cydru

    • 2 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  5. Jakie jabłka na kwaśny cydr

    • 13 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 13,3 tys. wyświetleń
  6. Klarowanie cydru

    • 14 odpowiedzi
    • 10,4 tys. wyświetleń
  7. Kwaśny cydr 1 2

    • 42 odpowiedzi
    • 18,2 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,1 tys. wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 8,7 tys. wyświetleń
  8. Mętność soku odmianowego

    • 1 odpowiedź
    • 1,8 tys. wyświetleń
  9. Miód - kwasek cytrynowy

    • 6 odpowiedzi
    • 7,5 tys. wyświetleń
  10. Miód - początki

    • 4 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
  11. Miód niedofermentował

    • 5 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
  12. Miód pitny 12-18blg na dzikusach

    • 4 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
  13. Nagazowanie cydru

    • 8 odpowiedzi
    • 8,8 tys. wyświetleń
  14. Nawadnianie drożdzy

    • 3 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 9,7 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
  15. owocówki

    • 4 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
  16. patenty na wyciskanie jabłek

    • 4 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  17. Perry - gruszkowy "cydr"

    • 9 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  18. Perry czyli "cydr" z gruszek

    • 6 odpowiedzi
    • 12,4 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.