elroy Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 No Wiktor to się ma czym przejmować jak słody na oko i to na piknik naukowy odważa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 No teraz to chyba apogeum tego słońca anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 (edytowane) Antaks mieszka na drugiej półkuli, bądź też jedną ma w tej chwili nieczynną edit Moja też już w stanie suspend - miałem na myśli Australię Edytowane 27 Maja 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 No tak analogicznie dwa duvele i portera na rozwiązanie języka Z tym dopingiem to troszkę zwolnij - kto będzie mieszał w kadzi! ... chyba, że zrobimy mieszadło z mojego gipsiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Widzę chłopaki emocje są duże, zasnąć nie możecie. Po blondynce i do łóżek marsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Widzę chłopaki emocje są duże, zasnąć nie możecie. Po blondynce i do łóżek marsz. Jutro trzeba mieć formę (przynajmniej na początek ) dlatego teraz wychodzi barak wystarczającej ilości piwa - by dobrze zasnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) A ja dziś miałem okazję poznać (przypadkiem!) piwowara z okolic Puław, który nie udziela się w Internecie (na piwo.org kiedyś zajrzał i tyle) a warzy piwo od chyba 3 lat Całkiem sympatyczny facet. Mam nadzieję na wymianę piw i doświadczeń. No i liczę na to, że zacznie się udzielać na naszym Forum.. Edytowane 28 Maja 2011 przez Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 No i się rypsło. Jeszcze jutro do roboty i ostatniego czerwca i wolny jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 No i się rypsło. Jeszcze jutro do roboty i ostatniego czerwca i wolny jestem. Idziesz na emeryturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 No i się rypsło. Jeszcze jutro do roboty i ostatniego czerwca i wolny jestem. Idziesz na emeryturę? Trochę mi brakuje jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Otwórz bar piwny"U Pierona"-będziesz miał zajęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Czy na forum są amatorzy i wielbiciele muzyki klasycznej (operowej) ? Potrzebuję zidentyfikować jeden utwór. (konkretnie ten http://w178.wrzuta.pl/audio/2GtkYNXtkVY/columbo ). Będę wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Chętnie bym pomógł ale nie mogę odtworzyć pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 A to jeszcze tak na szybko ma YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 w tel. komórkowych m-ki Sony Ericsson jest taka opcja identyfikowania utworu (TrackID), nie wiem czy w bazie mają tego typu utwory, ale moze być pomocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Program nazywa się Shazam, ale nie identyfikuje tego kawałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Czy na forum są amatorzy i wielbiciele muzyki klasycznej (operowej) ? Potrzebuję zidentyfikować jeden utwór. (konkretnie ten http://w178.wrzuta.pl/audio/2GtkYNXtkVY/columbo ). Będę wdzięczny za pomoc Czy ta muzyczka będzie motywem przewodnim w kolejnym odcinku "Polscy Piwowarzy Domowi"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earl Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) A wiesz z jakiego to filmu ? Edytowane 1 Czerwca 2011 przez earl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 A wiesz z jakiego to filmu ? Tak oczywiście To odcinek 48 Columbo o tytule "Autoportret". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 to ulżę Ci "To aria jest oparta na arię z Rigoletta Verdiego, Act 1, Scena 2 (Deh, nie parlare misero al ...). Słowa są różne, ale muzyka pozycji. Wydaje się, że Patrick Williams dostosowane to aria do jego celów." to z jakiegoś translatora,więc wybacz. porównując do (32 s) ,wydaje się ,że to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 to ulżę Ci "To aria jest oparta na arię z Rigoletta Verdiego, Act 1, Scena 2 (Deh, nie parlare misero al ...). Słowa są różne, ale muzyka pozycji. Wydaje się, że Patrick Williams dostosowane to aria do jego celów." to z jakiegoś translatora,więc wybacz. porównując do (32 s) ,wydaje się ,że to prawda. Nie ulżyło mi niestety Wiem skąd pochodzi w/w stwierdzenie, ale wiele osób się z tym nie zgadza Ja sam nie zajmuję stanowiska, bo za słabe ucho mam, żeby wychwycić temat przewodni z linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 a właściwie o co chodzi;należysz to fanklubu kolombo,czy to jakiś specjalny numer ,a może zagadka internetu ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 a właściwie o co chodzi;należysz to fanklubu kolombo,czy to jakiś specjalny numer ,a może zagadka internetu ?. Nie, w Polsce nie ma żadnego funclubu, ale czytam zagraniczne fora etc To takie hobby, nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Pracuje ktos dziś w nocy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Pracuje ktos dziś w nocy ? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi