zasada Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Dzisiaj przy zacieraniu, filtracji, warzeniu, chłodzeniu, sprzątaniu, myciu okien etc. słuchałem radio. Dwie rzeczy mnie jako zainteresowały. Jedna współczesna, druga na granicy folku i alternatywy (nie mogę znaleźć). O ile ten drugi wiem dlaczego mnie chwycił, o tyle tym pierwszym bardzo się zdziwiłem. A teraz całkiem miły wieczór z pomytymi garami, oknami i podłogami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Zaprasza Masters od Rock do Vizovic. Właśnie powoli tam zmierzam. PS: Słuchałem playlistę z nadchodzących 4 dni festiwalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Dzisiaj podczas zacierania, butelkowania, warzenia, chłodzenia i sprzątania: No Thanks! The '70s Punk Rebellion - czyli dużo grania z Nowego Jorku i Londynu. Co któryś numer dawał się posłuchać. https://www.youtube.com/playlist?list=PLaVe9DfY59Dpp7NoCeNHQckadoFQX1y3_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 (edytowane) Dzisiaj warzeniu towarzyszą: i ta z której pochodzi: No i idąc dalej w las: Edytowane 25 Lipca 2018 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) Energia, radość, psiur w tle i tańczący przechodnie. Trąbeczka super tupta nóżkami. Fajne. https://www.youtube.com/watch?v=jft3BVoxqjo&list=RDxOWn-Ai4S_c&index=2 Edytowane 14 Września 2018 przez rubezahl zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muran Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Na co dzień raczej rock, hard rock, metal. Ze względu na to, że ja przy wietrze nie mogę spać, dziś idzie: Marek i Wacek - Duet Fortepianowy 1964-68. Kto zna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Dzisiaj podczas zacierania trochę Arvo Parta z PR2, ale podczas filtracji i wysładzania: Co na warzenie i chłodzenie - nie mam pojęcia. edit: warzenie - Edytowane 21 Grudnia 2018 przez zasada josephson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Na zacieranie dzisiaj The best of Mano Negra. Podczas warzenia kanał z (nie tylko) francuskim punkiem: https://m.youtube.com/channel/UC3u9nevkbUHspxzsS-3AdVA Edytowane 22 Czerwca 2019 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksandra Ludwig Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Martina Englerta !!! Ma kilka fajnych wpadających w ucho kawałków https://www.youtube.com/watch?v=fPOyan-NWgg https://www.youtube.com/watch?v=t3W_n_ykAKg https://www.youtube.com/watch?v=3j28sAkdOGs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinowski Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Ja ostatnio cały czas słucham rammsteina, lubię też LP o dziwo, nawet byłem raz na koncercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzisiaj warzenie z doskoku ale w tle dwie różne płyty. Złodzieje Rowerów - Emo' la Freedom Sounds In Dub - King Tubby Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Widzę, że idejka dzielenia się muzyką w tym konkretnym miejscu cokolwiek umarła. Niemniej, dzisiaj podczas pierwszych doświadczeń z Klersteinem towarzyszył mi YT kanał Rootswise: Smacznego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Widzę, że tu same wyszukane, alternatywne klimaty. Ja wrzucę coś lżejszego, ostatnio podczas warzenia słuchałem muzyki ze stacji radiowych z gier z serii GTA: Flash FM, KDST, Bounce FM, Los Santos i nawet K-Rose. Głównie te. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Podczas butelkowania wczoraj, w nawiązaniu do tego co brzmiało podczas warzenia. Roots dub reggae. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 W dniu 14.03.2021 o 02:10, zasada napisał: Widzę, że idejka dzielenia się muzyką w tym konkretnym miejscu cokolwiek umarła. No to zainspirowany spotkaniem z Markiem przy rozlewie, a ponieważ również trwały testy chińskiej nalewarki p-ciśnieniowej, to rozlewie również na podłogę. Jezu jak się cieszę. Najciekawsze, że okazało się, że z połowy utworów z tej płyty - a to ich (prawie) jedyna - nie kojarzę. Tak to jest słuchać tylko "przebojów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 @x1d Podobno Historia Podwodna doczekała się reedycji CD w stereo i jest już dostępna w dużych sklepach. A ja dzisiaj podczas zacierania (Trojan Dancehall Roots Box Set i Trojan Dancehall Box Set). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek- Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 7 godzin temu, zasada napisał: Podobno Historia Podwodna doczekała się reedycji CD w stereo i jest już dostępna w dużych sklepach. Dzięki za info, nie spodziewałem się, że dowiem się o tym akurat tu Swoją drogą, niedawno kupowałem winyl tonpressu żeby mieć to w stereo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 W dniu 19.10.2021 o 08:58, marek- napisał: Dzięki za info, nie spodziewałem się, że dowiem się o tym akurat tu Kupiłem przed świętami i odsłuchałem na swoich pierdziawkach. W porównaniu z jakością z dobitej kasety, którą dotychczas dysponowałem jest znacznie lepiej. Koledzy wyposażeni w lepsze głośniki i słuch potwierdzają, że różnica jest kolosalna. Tymczasem dzisiaj w przygotowaniu do warzenia towarzyszyły mi: Low - Hey What i Om - Advaitic Songs. Na zacieranie i dalej będę szukał czegoś łagodniejszego i prostszego. Skończyło się na koncertach Low z różnych lat a na koniec tanecznie: marek- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Dzisiaj podczas rozlewu #89 towarzyszyła mi pierwsza płyta Joss Stone - The Soul Sessions. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 A ja wole "trochę" dynamiczniej. Generalnie nie słucham muzyki gdzie gitara nie jest instrumentem przewodnim. Lemmy still a live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 OK. Przy zacieraniu i wysładzaniu pierwszy Pablopavo i Ludziki, składankowy Madness. Przy warzeniu rarytasowy Grabaż i rasowe roots reggae w rasowym miksie (chyba z Brazylii). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Przy zacieraniu reggae-jazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monodem Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zazwyczaj Radio 357 albo Nowy Świat. Ewentualnie podcasty np. Raport o stanie świata. Czasami po prostu w ciszy. Staram się warzyć co 2 tygodnie. Uciekam do piwnicy. To taka moja oaza. zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi