Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elroy Opublikowano 22 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Dzień dobry Nowy piwowarski tytuł już na horyzoncie. "Radical Brewing" autorstwa Randy'ego Moshera, czyli Warzenie bez kompromisów. Receptury, opowieści i rewolucyjne medytacje w szkle Premiera listopad 2023 Aktualnie mamy już przetłumaczony tekst przez Piotrka Kucharskiego i prace postępują dalej. Myślę, że za około miesiąc wystartuje przedsprzedaż. Będę informował BrowarPAPI, Łachim, zasada i 6 innych 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Może jakiś fragment tekstu na zajawkę? buber 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 W dniu 23.06.2023 o 12:58, wizi napisał(a): Może jakiś fragment tekstu na zajawkę? Oczywiście Ale to jeszcze chwilkę, jak będzie tekst już przygotowany do składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Modyfikacja okładki, która bardziej pasuje do treści I co ważne - do zespołu dołączyła Kamila Burniewicz, która właśnie otrzymała tekst do redakcji. Kamilę mogliście spotkać na kanale https://www.youtube.com/@KociokwikTV (zapraszam do subskrypcji kanału ) (poprawiłem link do okładki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 9 godzin temu, elroy napisał(a): Modyfikacja okładki, która bardziej pasuje do treści Nie wyświetla pliku. PS. kanału nie znałem a na pierwszy rzut oka wygląda interesująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ligeiro Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Czekam na kolejną, na półkę, pozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Premiera początek 2024 roku, niestety tej książki na listopad nie damy rady wydać. Tekst wymaga większej ilości pracy, a nie chcemy przykręcać nie potrzebnie tempa. Skład również nie należy do prostych, więc jeszcze chwilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstoi Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Chciałbym żeby mój sprzeciw został odnotowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ununul Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Szczerze mowiac to bardziej mi zie podoba pierwsza wersja okladki. Ale ja jestem slepy i sie nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Druga wersja bardziej oddaje treść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Jak już marudzimy, to druga wersja fajniejsza, ale czcionka IMO nie pasuje. Już lepsza oryginalna z portugalskiej wersji, ale powinna być jeszcze bardziej stritartowa. I najlepiej na całą okładkę, bez tego paspartó. A bardziej poważnie, nie zastanawialiście się nad pozostawieniem oryginalnego tytułu? Jest zdecydowanie bardziej "bezkompromisowy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Co do okładki, to nie jest to finalna wersja Dużych zmian nie mogę robić, bo musiałbym to wszystko dalej akceptować, a to strasznie trwa długo. Ale uwagi zapisuję i przekażę do naszego grafika. Tytuł jest finalny i już go nie zmieniamy, Piotr mocno to argumentował i uznałem jego rację Można marudzić, im więcej uwag, tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayar2e Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja @elroy jaki jest plan wydania tej pozycji na ten moment? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 51 minut temu, mayar2e napisał(a): @elroy jaki jest plan wydania tej pozycji na ten moment? Tekst będzie szedł do składu niebawem, więc jeszcze niestety trochę, szacuję jakoś po wakacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Przedsprzedaż uruchamiamy w okolicach 3-5 września Będę informował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Z dostawą na jaki termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Pewnie jakiś październik. Będę informował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia No to będzie trzeba jakąś okazję znaleźć na prezent dla samego siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pt123 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Cytat Przedsprzedaż uruchamiamy w okolicach 3-5 września  Będę informował  Czy ta przedsprzedaż wystartowała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano Wtorek o 19:16 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:16 Właśnie wystartowała Zapraszam serdecznie https://bit.ly/warzenie_bez_kompromisow Oraz więcej informacji monodem i zasada 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano Wtorek o 20:30 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:30 Czy będzie sprzedaż przez allegro?Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano Wtorek o 21:07 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:07 42 minuty temu, Fidel napisał(a): Czy będzie sprzedaż przez allegro? Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Tak, jest ale niestety troszkę drożej. Polityka allegro dla sprzedających jest dość nieprzyjemna, więc nie mogłem dać takiej samej ceny. Kiedyś faktycznie było ok, jak przy Palmerze, ale średnio licząc teraz, to tak prowizja to z 20%? Produkt jest, bo wiele osób ma dukaty, kody rabatowe i inne zniżki https://allegro.pl/oferta/warzenie-bez-kompromisow-16763380023 Zakup w sklepie z przesyłką i kodem rabatowy wyjdzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregvip Opublikowano Środa o 21:46 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:46 No i kupioneWysłane z iPad za pomocą Tapatalk elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi