Popular Post elroy Posted June 22, 2023 Popular Post Share Posted June 22, 2023 Dzień dobry Nowy piwowarski tytuł już na horyzoncie. "Radical Brewing" autorstwa Randy'ego Moshera, czyli Warzenie bez kompromisów. Receptury, opowieści i rewolucyjne medytacje w szkle Premiera listopad 2023 Aktualnie mamy już przetłumaczony tekst przez Piotrka Kucharskiego i prace postępują dalej. Myślę, że za około miesiąc wystartuje przedsprzedaż. Będę informował x1d, Stasiek, Łachim and 6 others 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizi Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Może jakiś fragment tekstu na zajawkę? buber 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted June 26, 2023 Author Share Posted June 26, 2023 W dniu 23.06.2023 o 12:58, wizi napisał(a): Może jakiś fragment tekstu na zajawkę? Oczywiście Ale to jeszcze chwilkę, jak będzie tekst już przygotowany do składu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted August 3, 2023 Author Share Posted August 3, 2023 Modyfikacja okładki, która bardziej pasuje do treści I co ważne - do zespołu dołączyła Kamila Burniewicz, która właśnie otrzymała tekst do redakcji. Kamilę mogliście spotkać na kanale https://www.youtube.com/@KociokwikTV (zapraszam do subskrypcji kanału ) (poprawiłem link do okładki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted August 4, 2023 Share Posted August 4, 2023 9 godzin temu, elroy napisał(a): Modyfikacja okładki, która bardziej pasuje do treści Nie wyświetla pliku. PS. kanału nie znałem a na pierwszy rzut oka wygląda interesująco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ligeiro Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Czekam na kolejną, na półkę, pozycję Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted November 6, 2023 Author Share Posted November 6, 2023 Premiera początek 2024 roku, niestety tej książki na listopad nie damy rady wydać. Tekst wymaga większej ilości pracy, a nie chcemy przykręcać nie potrzebnie tempa. Skład również nie należy do prostych, więc jeszcze chwilka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstoi Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Chciałbym żeby mój sprzeciw został odnotowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ununul Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Szczerze mowiac to bardziej mi zie podoba pierwsza wersja okladki. Ale ja jestem slepy i sie nie znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted November 7, 2023 Author Share Posted November 7, 2023 Druga wersja bardziej oddaje treść Link to comment Share on other sites More sharing options...
x1d Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Jak już marudzimy, to druga wersja fajniejsza, ale czcionka IMO nie pasuje. Już lepsza oryginalna z portugalskiej wersji, ale powinna być jeszcze bardziej stritartowa. I najlepiej na całą okładkę, bez tego paspartó. A bardziej poważnie, nie zastanawialiście się nad pozostawieniem oryginalnego tytułu? Jest zdecydowanie bardziej "bezkompromisowy". Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted November 8, 2023 Author Share Posted November 8, 2023 Co do okładki, to nie jest to finalna wersja Dużych zmian nie mogę robić, bo musiałbym to wszystko dalej akceptować, a to strasznie trwa długo. Ale uwagi zapisuję i przekażę do naszego grafika. Tytuł jest finalny i już go nie zmieniamy, Piotr mocno to argumentował i uznałem jego rację Można marudzić, im więcej uwag, tym lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayar2e Posted May 11, 2024 Share Posted May 11, 2024 @elroy jaki jest plan wydania tej pozycji na ten moment? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted May 11, 2024 Author Share Posted May 11, 2024 51 minut temu, mayar2e napisał(a): @elroy jaki jest plan wydania tej pozycji na ten moment? Tekst będzie szedł do składu niebawem, więc jeszcze niestety trochę, szacuję jakoś po wakacjach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted August 12, 2024 Author Share Posted August 12, 2024 Przedsprzedaż uruchamiamy w okolicach 3-5 września Będę informował Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizi Posted August 12, 2024 Share Posted August 12, 2024 Z dostawą na jaki termin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted August 14, 2024 Author Share Posted August 14, 2024 Pewnie jakiś październik. Będę informował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizi Posted August 14, 2024 Share Posted August 14, 2024 No to będzie trzeba jakąś okazję znaleźć na prezent dla samego siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pt123 Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Cytat Przedsprzedaż uruchamiamy w okolicach 3-5 września  Będę informował  Czy ta przedsprzedaż wystartowała? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted October 29, 2024 Author Share Posted October 29, 2024 Właśnie wystartowała Zapraszam serdecznie https://bit.ly/warzenie_bez_kompromisow Oraz więcej informacji zasada and monodem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Posted October 29, 2024 Share Posted October 29, 2024 Czy będzie sprzedaż przez allegro?Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted October 29, 2024 Author Share Posted October 29, 2024 42 minuty temu, Fidel napisał(a): Czy będzie sprzedaż przez allegro? Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Tak, jest ale niestety troszkę drożej. Polityka allegro dla sprzedających jest dość nieprzyjemna, więc nie mogłem dać takiej samej ceny. Kiedyś faktycznie było ok, jak przy Palmerze, ale średnio licząc teraz, to tak prowizja to z 20%? Produkt jest, bo wiele osób ma dukaty, kody rabatowe i inne zniżki https://allegro.pl/oferta/warzenie-bez-kompromisow-16763380023 Zakup w sklepie z przesyłką i kodem rabatowy wyjdzie lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregvip Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 No i kupioneWysłane z iPad za pomocą Tapatalk elroy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted November 5, 2024 Author Share Posted November 5, 2024 Skład kompletny, działamy nad detalami, ale wygląda, że nowym tygodniu leci do druku Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted November 21, 2024 Author Share Posted November 21, 2024 Właśnie dostałem informację, że transport z drukarni powinienem dotrzeć 13 grudnia i od tego momentu rozpoczniemy wysyłki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts