konrados78 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Oddam gęstwę FM-41 pierwsze pokolenie, zebrane 05.05.2021. Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Do oddania gęstwa Wyeast3068 Weihenstephan Weizen - zebrana wczoraj, po pszenicy 13blg. Warszawa. x1d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Poznań, Wilda, 200 ml Wyeast 3726 Farmhouse Ale, pierwsze pokolenie po 10BLG, zebrane we wtorek po circa miesiącu w wiadrze. Myślałem, że uda mi się do weekendu wykorzystać, plany jak zwykle do tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekWro Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Moi mili, przyjmę kveiki w dobre ręce. I obiecuje rozmnożyć? Po długim weekendzie chce zacząć zabawę z tym typem drożdży, a wolałbym coś mniej pospolitego i bardziej neutralnego od vossów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejJanusz Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Mam do oddania świeżutką zebraną dziś (17.06) gęstwę US-05 po IPA (drugie pokolenie). Chętnie przyjmę jakaś do pszeniczniaka. Warszawa okolice Ronda ONZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luktup Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Oddam gęstwę 2gie pokolenie po FM-53 Voss Kveik, zebrana wczoraj i dzisiaj po IPAch. Chętnie przyjmę inne Kveiki (suszone albo gęstwę). Jak nie będzie chętnych, to wysuszę i niech czeka na lepsze czasy ;). Wielkopolska, okolice Murowanej Gośliny, ale bywam też w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 49 minut temu, luktup napisał: Chętnie przyjmę inne Kveiki (suszone albo gęstwę). Jeśli wszystko pójdzie dobrze, koło piątku będę miał gęstwę WLP518. Poznań - Wilda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Jeśli wszystko pójdzie dobrze :), około 22.08 będę mial do oddania gęstwę Omega Yeast 071 Lutra Kveik w przebiegiem dwóch warek - 11 i 12.5 BLG Rybnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Poszukuję gęstwy (nawet odrobiny - namnożę) wyeast urquell lager 2001. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibzdeka Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Podpinam się pod kolegę wyżej. Chętnie przyjmę wyeast urquell lager 2001 to rozmnożenia Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegancio Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Poszukuje gęstwy do belgów. Odbiór Wrocław i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzSuspensu Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Reflektuje ktoś na gęstwę Wyeast 1388 Belgian Strong Ale? Drożdże po trzech piwach, zebrane po dwóch tygodniach fermentacji, więc świeże. Leszno w Wielkopolsce. Ewentualnie Wrocław jeżeli nikt z Leszna przez weekend nie będzie chciał wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Ma ktoś gęstwę (choć trochę) FM41 Gwoździe i banany? Śląsk, Tychy. Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitervader Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 W dniu 22.11.2021 o 16:29, Robert87 napisał: Ma ktoś gęstwę (choć trochę) FM41 Gwoździe i banany? Śląsk, Tychy. Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Jam mam WLP300 zebraną w piątek. Mogę ci wsadzić do paczkomatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu555 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) [WARSZAWA] Jako, że fermentacja powoli dobiega końca i będę przelewał na cichą (kwestia dni, mogę poczekać jeżeli ktoś zechce) to mogę oddać gęstwę po FM52 Amerykański Sen i FMniepamiętamile Gwoździe i Banany. Od razu ostrzegam, że do fermentora poszło wszystko razem z gorącymi osadami, ale raz, że jak ktoś będzie chciał zadać od razu to żaden problem wtedy, dwa nigdy nie miałem problem z użyciem takowej nawet po ok miesiącu, aczkolwiek informuję bo ludzie są jakoś na to wyczuleni. Edytowane 5 Stycznia 2022 przez lechu555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mairon Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Hej Grupa , szukam gęstwy po angielskim piwku , potrzebuje do Wee Heavy . Oleśnica lub okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Do oddania gęstwa Wyeast 3787 Trappist High Gravity - zebrana wczoraj z dubbla 16,5blg (drugie pokolenie: wcześniej przerobiły BPA 13blg). Warszawa Wawer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Cześć. Można byłoby odebrać gęstwę 3787 w sobotę? Będę jechał do Ursusa i jeśli jest taka możliwość, to odebrałbym gęstwę. Niestety nie mam piwka domowego godnego uwagi. Jeśli chciałbyś, to mam mango sour, ale jest dosyć wiekowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzywonos Jerzy Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Cześć potrzebuję gestwę lub odkupić suchary Us-05 bo zacząłem warzyć IPKę a okazało się że nie mam w domu drożdży. Okolice Niepołomic, ewentualnie Kraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 W dniu 5.03.2022 o 12:14, Krzywonos Jerzy napisał: Cześć potrzebuję gestwę lub odkupić suchary Us-05 bo zacząłem warzyć IPKę Takie okoliczności to na ostry dyżur się kwalifikują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzywonos Jerzy Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 @Mibor tam też pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Mam do oddania mały słoiczek (ok 100ml) gęstwy Wyeast 2565 Koelsch - pierwszy zbiór. Polecam: jeszcze jest szansa żeby zdążyć uwarzyć Koelscha na MPPD. Warszawa Wawer. Lub wieczorami okolice Konwiktorskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitervader Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Chętnie podzielę się gęstwą Lutra, drugie pokolenie po ala pilsie. Warszawa Wola. Zbierane dzisiaj. Muchor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipa Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Cześć, w przyszłym tygodniu będę miał do oddania gestwę "gwoździe i banany", drugie pokolenie. Odbiór Warszawa Śródmieście lub okolice Żyrardowa. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zlewam dzić Witbiera na Gozdawa Fruit Blanche G1. Jeśli komuś się przyda proszę o info. Rybnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi