szczawiosław Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Smutno tak bez chata, chyba trzeba będzie popracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 9 godzin temu, szczawiosław napisał: Smutno tak bez chata, chyba trzeba będzie popracować. https://chat.piwo.org/channel/general alternatywa zapewne chwilowa dopóki Tomek nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 W sobotę już zaklepałem czas, więc będę walczył. Ale generalne - idziemy na Discorda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 W dniu 14.10.2021 o 08:50, szczawiosław napisał: Smutno tak bez chata, chyba trzeba będzie popracować. Zaraz się okaże, że z braku chatu w tydzień wyrobisz miesięczną normę ? zasada i szczawiosław 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Ja z braku chatu przestanę wieczorami pić piwo co pociąga za sobą ryzyko, że przestanę warzyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 W zasadzie wszystko gotowe, tylko muszę sprawdzić integracje. Wieczorem startujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 10 minut temu, elroy napisał: Wieczorem startujemy Welcome back party - każdy z własnym kuflem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Człowiek po takim czasie chce wskoczyć na chat a tu zonk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Czy jest już wieczór? Czy ja będę musiał się na nowo rejestrować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 2 godziny temu, Wajcha napisał: Człowiek po takim czasie chce wskoczyć na chat a tu zonk. A ja się naklepałem wiadomości do Ciebie w pewnej sprawie i wszystko stracone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Widziałem i właśnie chciałem odpisać, że będą całkiem ciekawe odmiany na G i E i V. Ale jak zwykle nie wiem kiedy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawiosław Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Bez czatu w dwa dni zrobiłem robotę z tygodnia. Chacie WRÓĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Już gotowe. Zatem postępowanie jest takie (jeżeli ktoś nie używał wcześniej tego komunikatora) 1. Trzeba sobie założyć konto na Discord (chyba nawet maila nie trzeba nawet podawać żadnego). 2. https://www.piwo.org/discord/invite/general/ I tyle sihox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Chyba trzeba podać emalie. Działa. Czuję się jak w Mielnie, ale działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 10 godzin temu, zasada napisał: Czuję się jak w Mielnie, ale działa. A myślałem, że to tylko ja stary jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 No pierwsze w życiu starcie z Discordem może spowodować pewny odpustowy oczopląs, ale można się przyzwyczaić. Są pewne ustawienia które powodują np. kompaktowanie wiadomości. Ale to proponuję już pytać bezpośrednio na chacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Ogarniemy!? elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 (edytowane) W dniu 15.10.2021 o 22:15, elroy napisał: Już gotowe. Zatem postępowanie jest takie (jeżeli ktoś nie używał wcześniej tego komunikatora) 1. Trzeba sobie założyć konto na Discord (chyba nawet maila nie trzeba nawet podawać żadnego). 2. https://www.piwo.org/discord/invite/general/ I tyle Problem mały mam. Zalogowałem się w pracy - na konto wygenerowane, w domu mam discorda na kompie z kontem utworzonym rok temu. Nie mogę dodać serwera w domu do tego konta i je podpiąć do niego... Jak to obejść? EDIT: Okej już udało się znaleźć rozwiązanie dla potomnych: 1. Wchodzimy na konto w prawym górnym rogu. 2. Ustawienia Konta. 3. Na dole są kafelki "Google" "facebook" i "Discord" 4. Z tego ostatniego kafelka dajemy wyloguj. Możemy teraz od początku zalogować się na zweryfikowane, założone wcześniej konto. Pozdro i do zobaczenia na czacie Edytowane 22 Października 2021 przez Undeath grandfso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Działa u was Discord? Pic related: edit: według https://discordstatus.com/ działa... u mnie szara, pusta strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Wydaje się, że działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 W domu działa, w telefonie działa, w pracy nie działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Dział IT nie dostał jakiegoś budżetu na nowe firewalle aplikacyjne? x1d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 15 godzin temu, elroy napisał: Dział IT nie dostał jakiegoś budżetu na nowe firewalle aplikacyjne? No nie dostał. Nieistotne, przeżyję, wzrośnie mi produktywność najwyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi