Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

225 tematów w tym forum

    • 0 odpowiedzi
    • 871 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 5,4 tys. wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 9,8 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  1. HotHead Ale OYL-057

    • 21 odpowiedzi
    • 7 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 6,4 tys. wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 7,4 tys. wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 5,6 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
    • 50 odpowiedzi
    • 22 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 6 tys. wyświetleń
  2. Hornindal Kveik OYL-091

    • 7 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  3. Wyeast 1450 Denny's Favorite 50

    • 8 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
  4. Wyeast 2565 - Kölsch?

    • 6 odpowiedzi
    • 4,2 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 7,3 tys. wyświetleń
  5. Wyeast 1028 London Ale?

    • 4 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
  6. Fermentum Mobile FM602 Kolnaseta Raugs

    • 7 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
  7. Fermentum Mobile FM601 Senalio Mieles

    • 21 odpowiedzi
    • 5,3 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 6,8 tys. wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 11,1 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,9 tys. wyświetleń
  8. Mangrove Jack's BELGIAN ALE M27 1 2 3 4

    • 97 odpowiedzi
    • 27,1 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.