Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

225 tematów w tym forum

    • 5 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
  1. Mauribrew Draught

    • 0 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 10,2 tys. wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
  2. Wyeast 3056 Bavarian Wheat Blend?

    • 8 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
  3. Mauribrew Ale Y514

    • 12 odpowiedzi
    • 9,1 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  4. Saccharolicious W001 Brett I

    • 3 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
  5. Brewlab 1508 Thames Valley 2

    • 8 odpowiedzi
    • 12,9 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
  6. Wyeast 1098 British Ale?

    • 4 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  7. Wyeast 2352 Munich Lager II

    • 11 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
  8. Wyeast 1581-PC Belgian Stout

    • 1 odpowiedź
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  9. Wyeast 1007 German Ale?

    • 11 odpowiedzi
    • 5,1 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.