kopyr Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Mam pytanie. Jak sobie radzicie na imprezach towarzyskich w pubach?Ja mam coraz gorzej, bo praktycznie żadne piwo komercyjne mi nie podchodzi już i sączę dla towarzystwa jeden kufel przez całą imprezę Ostatnio przemyciłem pół skrzynki do knajpy. Oczywiście kelner nie zwrócił nam uwagi, ale potem doszły mnie słuchy, że się dziwili co oni tam polewają, że takie mętne piwo piją Wyrozumiały kelner. Ja to już rzadko do knajp chadzam , a jak już to zmuszam (choć mocno nie muszę) resztę towarzystwa do wybrania Czeskiego Raju, Bierhalle czy czegoś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No i w takiej chwili przydałby się ten czat. Siedzę sobie, spijam piwo - przeterminowane Svijany, słucham Strachów na YT i coś by się postukało w klawiry, a nie ma do kogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No i w takiej chwili przydałby się ten czat. niooo.... jakiś czas temu też o tym pisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No i w takiej chwili przydałby się ten czat. niooo.... jakiś czas temu też o tym pisałem... No bo szkoda takie bzdety pisać na forum i zaśmiecać. Tak że... tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ja się cieszę, że jutro, a właściwie dziś WOLNE od pracy Przynajmniej się można piwa napić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ja się nie napiję... "gotowość bojowa" - może być tak, że z Żoną do szpitala będzie trzeba jechać bo Piwowar Junior będzie się na świat pchał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ja się cieszę, że jutro, a właściwie dziś WOLNE od pracy Przynajmniej się można piwa napić Ja też jutro na lajcie, a następne pótorej tygodnia na półtorej etatu, bo się "właściciele" na urlop wybierają. No ale potem ja się wybiorę nad morze, z laptopem i robotę będzie trzeba zrobić zdalnie. I to mnie przeraża czy to zafunguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ja się nie napiję... "gotowość bojowa" - może być tak, że z Żoną do szpitala będzie trzeba jechać bo Piwowar Junior będzie się na świat pchał A to trzymamy kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Nie wiem, czy już o tym było. Mówicie o braku czatu... Może by tak jakiś "shout box" na głównej? Proste, nie zajmuje wiele miejsca. Widoczne. Świetnie posłużyłoby nie tylko dla pogaduszek, ale i jako ekspresowa pierwsza pomoc. Zawsze ktoś jest na forum. Nie trzeba by wtedy zakładać tylu niepotrzebnych nowych tematów. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Temat powraca co jakiś czas i był już dyskutowany. Nie będzie shoutboxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Temat powraca co jakiś czas i był już dyskutowany. Nie będzie shoutboxa. elroy - może pomyślałbyś o serwerze jabbera i jakimś kliencie wbudowanym w stronę? Innym rozwiązaniem, mógłby być wątek "Potrzebuję pilnej pomocy", przyklejony w "Wsparcie piwowarskie", który każdy chętny mógłby subskrybować i pomagać w nagłych potrzebach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Dobry pomysł, zaraz utworzę taki wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Dobry pomysł, zaraz utworzę taki wątek Dla mnie to nie jest najlepszy pomysł i należałoby go wcześniej przedyskutować. Boję się, że każdy szukający pomocy zamiast szukać odpowiedniego wątku dotyczącego danego problemu, bądź zakładać wątek który może komuś w przyszłości się przyda będzie pisał w "wątku-śmietniku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Za późno, już utworzyłem. Ale zawsze można go usunąć, dyskutujmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Podzielam zdanie Doroty, ale zostawmy go i czas zweryfikuje co się będzie działo. Jak pójdzie to w złym kierunku (czyli głównie dublowanie popularnych pytań), to przeniesiemy go do hadesu. Co uważacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) Też mi się wydaje że będzie strasznie zaśmiecony ten watek, bardziej pasuje mi wersja ze z prefiksem [PILNE] w temacie wątku. Ale można na jakiś czas zostawić może wątek założony przez codera chwyci. Edytowane 23 Czerwca 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Przepraszam pisałem o podpięciu w temacie codera nie widząc tej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) No to chemioterapia za nami. 3 lipca ruszają badania kontrolne i druga część zabaw. Wczoraj uruchomiłem palce i wyliczyłem, że jeszcze parę dni i będzie skończony piąty miesiąc leczenia. Rany. Nie zauważyliśmy upływu czasu. Oczywiście odnotowujemy zmiany miesięcy, ale jakoś ich nie liczymy. Kosmos. I jest pięknie Pozdrawiamy z domu Jak widać Wierka zna nowe, ciekawe zabawy Edytowane 23 Czerwca 2011 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 No to chemioterapia za nami. 3 lipca ruszają badania kontrolne i druga część zabaw. Wczoraj uruchomiłem palce i wyliczyłem, że jeszcze parę dni i będzie skończony piąty miesiąc leczenia. Rany. Nie zauważyliśmy upływu czasu. Oczywiście odnotowujemy zmiany miesięcy, ale jakoś ich nie liczymy. Kosmos. I jest pięknie Pozdrawiamy z domu Jak widać Wierka zna nowe, ciekawe zabawy Życzymy zdrowia i jak najlepiej dla małej. Pozdrawiamy, B i Ł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Dzielna Dziewczyna! A jaka profesjonalna i skupiona na tym zastrzyku . Pozdrawiam i życzę Wierce szybkiego powrotu do zdrowia. Gdybym jeszcze mogła jakoś pomóc to na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Uściski dla dzielnej Wierki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Właśnie zobaczyłem na FB link Zgody: Peter Falk nie żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Właśnie zobaczyłem na FB link Zgody: Peter Falk nie żyje. Smutne. Wielkim aktorem był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Smutne, ale zabrzmiało to jak słowa Jody. Moc i tak będzie y wielkimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi