george1255 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 A ja mam zamiar dużo z niej wyciągnąć na początku przygody z piwowarstwemWysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elroy Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Dostawa przyjęta ? ?? Wszystkie zamówienia zostaną odebrane przez kurierów w poniedziałek rano. Aktualne zamówienia będą już realizowane na bieżąco, w ten sam dzień i złożone do godziny 13 Od 14-15.10 rozsyłam również do sklepów piwowarskich, więc będzie można połączyć z innymi zakupami. szczawiosław, paulox81, Piwniczka Jerzego i 3 innych 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pt123 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Już widzę moją książkę w Inposcie. Wielkie dzięki. Może w przyszłym roku jakaś kolejna książka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Inpost, z tego co obserwuję nie ma jakiś problemów, więc powinno pójść ok ps: nie zaprzeczam, nie potwierdzam. Rozmowy są prowadzone. Delano i Mibor 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pt123 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Niech to nie będzie "The Complete Joy of Homebrewing". W przypływie szaleństwa zamówiłem w amazonie... zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchejroo Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 1 godzinę temu, elroy napisał: Inpost, z tego co obserwuję nie ma jakiś problemów, więc powinno pójść ok ps: nie zaprzeczam, nie potwierdzam. Rozmowy są prowadzone. no ja juz tez dostałem potwierdzenie nadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Tak, tak. Magazyn generuje etykiety, bo fizyczne pakowanie jest zaplanowane na jutro Przygotowują się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george1255 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Kto jest nadawca do paczkomatu? Bo pojawiło mi się kilka paczek i muszę je ogarnąć :-)Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowain Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Krokus Logistyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertW Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 No i leciBROWAR NA WIDELCU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrowarPAPI Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Do mnie też już w drodze ? Dzięki! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 U mnie też już w drodze, ale termin doręczenia, wg Allegro, to dopiero 28 grudnia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godal07 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Właśnie otrzymałem powiadomienie, że paczka wyruszyła w drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 23 minuty temu, markus383 napisał: U mnie też już w drodze, ale termin doręczenia, wg Allegro, to dopiero 28 grudnia ? Niee, czemu miałoby być 28. Sugeruj się numerem listu I trackingiem. Daj znać na PW z danymi i w razie czego, będę to weryfikował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertW Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Spokojnie najpóźniej wt. Śr. na miejscu.BROWAR NA WIDELCU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 @elroy jeśli to nie tajemnica, z ciekawości zapytam ile do tej pory w przedsprzedaży zamówiono książek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george1255 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Wg allegroWysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 47 minut temu, george1255 napisał: allegro To nie jedyne źródło przedsprzedaży, jest też https://jakwarzyc.piwo.org/jak-warzyc-piwo-kompendium-wiedzy-piwowara-domowego-p-1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george1255 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Wiem, ale daje częściowy obraz popularności książki :-) Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Allegro pokazuje z ostatnich 30 dni Nie będę wrzucał jakiś ilości, ale sprzedaż idzie bardzo dobrze Nakład rzędu 3500 egz. był słuszną decyzją. Muchor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrST Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Niee, czemu miałoby być 28. Sugeruj się numerem listu I trackingiem. Daj znać na PW z danymi i w razie czego, będę to weryfikował U mnie też Allegro pokazuje 28.12.2020Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Sądze, że allegro bierze pod uwagę fakt, że była na aukcji data pozniejsza, niż faktyczna wysyłka. Nie brałbym tego pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephson Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Moja już dzisiaj w doręczeniu Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowain Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Moja już w paczkomacie ? Ale dopiero jutro dam radę ją odebrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 28 minut temu, gowain napisał: Moja już w paczkomacie ? Ale dopiero jutro dam radę ją odebrać ? Nie jest tak, że przed świętami paczki są w paczkomacie tylko 24h, a nie 48 jak normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi