elroy Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dziwne i nie wygląda to za dobrze. Proszę jeszcze o próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Udało się huraa Tomek jesteś wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Uff, bo co nieco uszkodziła się baza, a ostatnia poprawna kopia jest z 25.02, więc trochę postów by przepadło. Tadzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dzięki wielkie, wszystko już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Ostatnio mam tak że po wklejeniu wielu linków bezpośrednio w tekst na forum (nie przez odnośnik z funkcji powyżej) zjada mi końcówkę tekstu, można coś zrobić żeby tego nie robiło? Na dole link jak to wygląda... i jak powinno być To tylko u mnie tak i wina przeglądarki czy wszędzie to się dzieje? np. tutaj zobaczę czy to zrobi:http://www.browar.biz/forum/archive/index.php/t-102105.html nie pierwszy raz się to dzieje. Edytowane 29 Lutego 2016 przez Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Dla testu przekopiuję Twojego posta i wstawię linka z ręki: Ostatnio mam tak że po wklejeniu wielu linków bezpośrednio w tekst na forum (nie przez odnośnik z funkcji powyżej) zjada mi końcówkę tekstu, można coś zrobić żeby tego nie robiło? Na dole link jak to wygląda... i jak powinno być To tylko u mnie tak i wina przeglądarki czy wszędzie to się dzieje?np. tutaj zobaczę czy to zrobi: http://www.browar.biz/forum/archive/index.php/t-102105.html nie pierwszy raz się to dzieje. EDIT: jak widać wszystko ok. Zwróć uwagę na spacje po linku, bo jak jej nie wstawisz, coś napiszesz i cofniesz to on to uzna jako kontynuacja linku. Ten edytor w IPB tak działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) To nie wina spacji, czy ją dam czy nie i tak mi robi takie coś jak u góry. No nic albo coś u mnie z przeglądarką muszę zacząć wstawiać przez odnośnik wyżej linki i tyle... Edytowane 29 Lutego 2016 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Piszę coś piszę i zaraz wstawię link: http://www.browar.biz/forum/archive/index.php/t-102105.html wstawiłem link, zobaczymy. EDIT: jest dobrze - kwestia przyzwyczajenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) hej, mam coś takiego, że używam forum na 3 komputerach. od paru dni widzę, że posty są odhaczane jako przeczytane na poziomie cookies przeglądarki a nie jako atrybut mojego loginu. efekt jest taki, że te same posty przeglądam po 3 razy. wkurza mnie to lekko. też tak macie? mogę coś sam poprawić w konfiguracji? Edytowane 29 Lutego 2016 przez Pun kOmora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) dobra, to nie cookies. to jakieś problemy z serwerem. np. z trzeci raz na tej samej przegladrce mam ten post jako nowy podobnie było w dziale 'infekcja' a może to po prostu jakieś cięcia administratora? Edytowane 2 Marca 2016 przez Pun kOmora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 dobra, to nie cookies. to jakieś problemy z serwerem. np. z trzeci raz na tej samej przegladrce mam ten post jako nowy podobnie było w dziale 'infekscja' a może to po prostu jakieś cięcia administratora? Nie zauważyłem o takiej sytuacji jak piszesz. Używam kilku komputerów i zawsze po odświeżeniu treści mam przeczytaną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 widzisz - używam forum od 2 lat. aktywny jestem od roku. a dopiero od kilku dni mam deja vu. dodam, że poziom degustacji w ostatnim tygodniu jest poniżej normy. uznałem, że to jakiś problem forum, więc uprzejmie donoszę. uwierz mi - to bardzo trudne, jak czytasz po raz któryś ten sam post i odpowiedzi po nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Czy da się zmienić wygląd ogłoszeń z ceną? Smartfon otwiera uproszczoną wersję i nie widać ceny ogłoszenia, która jest widoczna tylko na pełnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 dodam, że poziom degustacji w ostatnim tygodniu jest poniżej normy. Zwiększ i będzie OK. Pun kOmora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosolis Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 np. z trzeci raz na tej samej przegladrce mam ten post jako nowy Ja też dzisiaj po raz dziewiąty dowiedziałem się, że gość kupił chustę serowarską......... Czy można by coś z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Śledzę temat, ale na prawdę ciężko mi na tą chwilę pomóc. Jak to zwykle bywa "u mnie działa". Być może są to echa naprawy bazy która została uszkodzona parę dni temu. Na samym dole forum jest link "Oznacz forum jako przeczytane". Wybierzcie proszę "wszystko" i dajcie proszę znać jak ma się sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Jeżeli praktycznie wszystkim działa, a u 1 lub 2 osób jest coś nie tak , to obstawiam raczej problem po stronie tych osób, a konkretnie ich komputerów (np. przeglądarka). W tym przypadku nie chce mi się wierzyć, że jest to wina forum skoro praktycznie wszystkim działa ok, a pojedynczym osobom nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosolis Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dziesiąty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 To co proponuję, to uruchomić przeglądarkę w trybie prywatnym, zalogować się, wyczyścić w linku w stopce nieprzeczytane wiadomości i tak sprawdzić. W logach serwera bazodanowego, jak i tego serwującego pliki php i treści statyczne nie ma żadnych błędów, co za tym idzie mi też brak pomysłów. Nie twierdzę, że problemu nie ma, ale sądzę, że jest on bardziej po stronie przeglądarek (lub też proxy ISP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosolis Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Tomku! Bardzo dziękuję za rady. Ja nie piszę tego z pretensją i nie jest to dla mnie kłopot. Ktoś ruszył temat, ja to tylko potwierdzam i robię to w dobrej wierze, bo wiem, jak bardzo zależy Ci na jakości tego forum (technicznej bo na niektóre treści nie masz zbyt dużego wpływu). Nie wiem czy to wnosi coś do sprawy, ale używam dwóch komputerów w różnym czasie, a "problem" występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ok, to jeszcze sprawdzę w pracy na losowo wybranych współpracownikach A te dwa komputery są w jednej sieci, czy np w pracy i w domu? Nie mniej jednak zróbcie proszę to o czym pisałem powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosolis Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Komputery są bardzo odległe od siebie i nie mają ze sobą NIC wspólnego (poza oczywiście moim logowaniem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xcynix Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) dostaję dużo komunikatów o angler exploit kit website 6 z piwo org http://zapodaj.net/ea46712c6830b.jpg.html otwarcie tego http://www.piwo.org/topic/5890-teoria-i-praktyka-z-liczeniem-gestosci-brzeczki/page-2 lub tego http://www.piwo.org/topic/14952-fermentum-mobile-pierwsze-polskie-plynne-drozdze-piwowarskie/ wątku to gwarantowany komunikat o blokadzie Edytowane 24 Marca 2016 przez xcynix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 To, że Ty dostajesz nie oznacza, że tak jest u wszystkich i jest to wina forum. U mnie np. nic takiego nie wyskakuje. Dodatkowo przeskanowałem te 2 adresy i wyszło: https://www.virustotal.com/pl/url/a8aad18e4f1a987ef83a0641e8784e78c6288464e6ad7381b53a2d1e8d6979d0/analysis/1458821645/ https://www.virustotal.com/pl/url/9a7f41ad19b918aecfa5073cf70c36af2e4102f7e9ab821fc0d58fdadbdf69d6/analysis/1458821804/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi