Skocz do zawartości

Surowce

Surowce rzecz niezbędna, więc od brewkitów po dodatki niesłodowe.


Podfora

  1. Uprawa chmielu

    Dział poświęcony amatorskim plantacjom chmielu.

    3,7 tys.
    odpowiedzi

627 tematów w tym forum

  1. Analiza słodu. 1 2 3 4

    • 96 odpowiedzi
    • 35,7 tys. wyświetleń
  2. Mrożona gęstwa 1 2 3

    • 74 odpowiedzi
    • 33,9 tys. wyświetleń
    • 37 odpowiedzi
    • 32,5 tys. wyświetleń
  3. Płatki kukurydziane 1 2

    • 37 odpowiedzi
    • 32,3 tys. wyświetleń
    • 102 odpowiedzi
    • 29 tys. wyświetleń
    • 79 odpowiedzi
    • 27,1 tys. wyświetleń
    • 62 odpowiedzi
    • 25,9 tys. wyświetleń
  4. chmiel o zapachu konopnym 1 2

    • 30 odpowiedzi
    • 24,5 tys. wyświetleń
  5. Tania woda z marketów - analiza. 1 2

    • 46 odpowiedzi
    • 24,4 tys. wyświetleń
    • 43 odpowiedzi
    • 23,6 tys. wyświetleń
    • 56 odpowiedzi
    • 22,9 tys. wyświetleń
  6. Słód karmelowy, słód czekoladowy 1 2 3 4

    • 77 odpowiedzi
    • 22,3 tys. wyświetleń
  7. Surowce do refermentacji 1 2 3

    • 54 odpowiedzi
    • 21,9 tys. wyświetleń
  8. Chmiel Oktawia 1 2 3

    • 69 odpowiedzi
    • 21,8 tys. wyświetleń
    • 51 odpowiedzi
    • 21,5 tys. wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 20,4 tys. wyświetleń
  9. Drożdże Mangrove Jack's 1 2 3 4

    • 80 odpowiedzi
    • 20,3 tys. wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 20,1 tys. wyświetleń
  10. Płatki pszenne - gdzie kupić? 1 2 3

    • 59 odpowiedzi
    • 19,7 tys. wyświetleń
  11. Laska wanilii 1 2

    • 34 odpowiedzi
    • 19,2 tys. wyświetleń
  12. Granulat czy szyszki 1 2

    • 31 odpowiedzi
    • 19,2 tys. wyświetleń
  13. produkcja drożdży 1 2

    • 32 odpowiedzi
    • 19,1 tys. wyświetleń
  14. GMO a piwowarstwo 1 2 3

    • 68 odpowiedzi
    • 18,3 tys. wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 18,2 tys. wyświetleń
    • 62 odpowiedzi
    • 18,1 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.