Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

225 tematów w tym forum

  1. Fermentis SafAle BE-134

    • 11 odpowiedzi
    • 9,5 tys. wyświetleń
  2. Mauribrew Ale Y514

    • 12 odpowiedzi
    • 9,1 tys. wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 8,7 tys. wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 8,7 tys. wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 8,7 tys. wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 8,4 tys. wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 8,3 tys. wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 8,2 tys. wyświetleń
  3. Wyeast 3711 French Saison

    • 14 odpowiedzi
    • 8,1 tys. wyświetleń
  4. Fermentum Mobile - FM600 African pombe 1 2

    • 42 odpowiedzi
    • 8,1 tys. wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 7,7 tys. wyświetleń
  5. Fermentis Saflager S-189

    • 1 odpowiedź
    • 7,6 tys. wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 7,5 tys. wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 7,4 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 7,3 tys. wyświetleń
  6. British Ale V OYL-011

    • 1 odpowiedź
    • 7,3 tys. wyświetleń
  7. Wyeast 3724 Belgian Saison?

    • 12 odpowiedzi
    • 7,2 tys. wyświetleń
  8. Wyeast 3463 Forbidden Fruit?

    • 21 odpowiedzi
    • 7 tys. wyświetleń
  9. HotHead Ale OYL-057

    • 21 odpowiedzi
    • 7 tys. wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 6,9 tys. wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 6,9 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 6,8 tys. wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 6,5 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 6,4 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 6,1 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.