Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

223 tematów w tym forum

  1. Wyeast 5733 Pediococcus?

    • 0 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  2. Wyeast 3763 Roeselare Ale Blend

    • 0 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  3. Wyeast 5335? Lactobacillus

    • 0 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  4. Fermentum Mobile FM602 Kolnaseta Raugs

    • 7 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
  5. Hornindal Kveik OYL-091

    • 7 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.