Chryzu Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Witam, Potrzebuję jakiejś gęstwy z górniaków najchętniej us05 lub s04. Okolice Wałbrzycha Świdnicy. Fermentacja w 4 wiadrach mi stanęła na dość wysokim poziomie BLG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furjat Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 (edytowane) Witam Szanowne i Szanownych. Czy ktoś byłby chętny podzielić się gęstwą Verdant, London, albo podobną, dedykowaną do nachmielonych IPek, NEIPek itp? Wrocław i okolice. Ewentualnie jakieś Kveiki - może coś innego niż Voss ;] Pozdro Edytowane 17 Stycznia 2023 przez Furjat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipa Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Cześć, chętnie przyjmę nie spracowaną gęstwę do dolnej fermentacji. Warszawa, ew. okolice trasy Warszawa - Skierniewice. Rewanż do dogadania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 W34/70 , raz śmigane w 12 stopniach, czyli samo dobre. Będą dostępne od 1 lutego. Lipa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto_g Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Również mogę zebrać i sprezentować gęstwę od W34/70. Pierwszy "zbiór". 12'C. Będzie zbierana za 2-3 dni. Warszawa. Lipa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radarinho Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Pod koniec tygodnia będę miał gęstwę US05 zbieraną z bezstylowca 12 blg. Jakby ktoś z Wrocławia chciał, zapraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Protezus Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Poszukuje ciekawych brettów do wtórnej fermentacji berliner weisse. Zainteresowały mnie WLP4641 Amalgamation II ale inne też mogą być. Wrocław/Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ci Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Cześć, szukam jakiegoś brytyjskiego szczepu do Irish Red Ale. Wrocław i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Oddam gęstwę po WLP833 German Bock https://www.browar.biz/centrumpiwowarstwa/drozdze/dolna_fermentacja/white_labs_wlp833_german_bock_lager_yeast_purepitch Gęstwa po dwóch warkach 9BLg i 12BLG (za druga pod ciśnieniem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien844 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Ma ktoś drożdże Kveik Lutra na stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilnurek Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Witam. Potrzebuję gęstwę po US 04 / US 05 / Danstar Windsor lub inną nadającą się do piwa Full Aroma Hops. Będę warzył po świętach. Starachowice i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izbor Mściwy Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Cześć, potrzebuje odrobiny brettow może ktoś posiada trochę gęstwy na odsprzedaż? Niestety na półkach sklepowych pustki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu555 Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 mogę podzielić się gęstwą Lallemand LalBrew Farmhouse a nawet poczęstuję w przyjemnością (mam nadzieję, że dla tej osoby) gotowym Saisonem na tym. Raczej do odbioru w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu555 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 (edytowane) to samo co powyżej^ tylko druga szarża, moim zdaniem, jak na tę chwilę, bez żadnej różnicy w jakości między jednym a drugim Edytowane 25 Lipca 2023 przez lechu555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BROWAR KWARTA Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 (edytowane) Świeża 6 dniowa gęstwa FM20 Białe Walonki po pierwszym warzeniu do oddania. Odbiór osobisty okolice Piaseczna. Mile widziana butelka domowego piwa w rewanżu Edytowane 7 Września 2023 przez BROWAR KWARTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam.suder Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Witam Pilnie potrzebuje gęstwy lub drożdży do lagera w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ayodele Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Oddam świeżą gęstwę : T-58 , S-189 , S-04 ,US-05. Miejscowość : Siedlce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ayodele Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Oferta z gęstwami już nie jest aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Do oddania w Warszawie słoiczek WLP644. Dziś zebrane po raw ale 12,5 blg sh motueka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto_g Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Będę przelewał pilsa na lagerowanie w weekend. Mogę zebrać gęstwę dla chętnej osoby z W-wy lub północnych okolic - podjazd na Tarchomin wymagany Raczej dla jednej osoby, gdyż już jednego chętnego na gęstwę mam. A więcej niż dla dwóch osób w sumie to nie wiem czy się zbierze. Warka zdrowa (zapach śliczny) - na dwóch saszetkach W34/70. Jeśli chodzi o mój warsztat to bardzo dbam o sterylność i tylko raz (przypadkowo) mialem kwasa - na 40 warek. Gęstwę zbiorę dbając o najwyższe standardy sterylności. Pozdrawiam, Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia W2308 po 3 warkach spory słoik do oddania, Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Poznań, poszukiwana gęstwa na marcowe. Od w34 do Munichow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 6 godzin temu, zasada napisał(a): Poznań, poszukiwana gęstwa na marcowe. Od w34 do Munichow W dniu 25.01.2024 o 12:20, x1d napisał(a): W2308 po 3 warkach spory słoik do oddania, Warszawa Moja gęstwa wciąż aktualna, nawet częściowo odświeżona, no ale wuwua. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 15 godzin temu, x1d napisał(a): no ale wuwua No raczej. Kolega szuka, ja pośredniczę jeszcze dodatkowo. Jeśli wszystko pójdzie dobrze @Paweł76 będzie Prometeuszem tej imprezy i pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Gorelord Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Witam, mam słoik gęstwy z Saflager S-23 do oddania za przysłowiowe piwo. Po pierwszej warce. Mnie starczy drugi słoik na następną warkę 😀 Zebrana przed wczoraj. Dąbrowa Górnicza i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi