Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

225 tematów w tym forum

  1. Fermentis Safbrew T-58 1 2 3 4

    • 88 odpowiedzi
    • 65,3 tys. wyświetleń
  2. Danstar Windsor 1 2 3

    • 51 odpowiedzi
    • 37 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 5,1 tys. wyświetleń
    • 48 odpowiedzi
    • 10,7 tys. wyświetleń
    • 188 odpowiedzi
    • 56,4 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 49 odpowiedzi
    • 31,2 tys. wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  3. Danstar Nottingham 1 2 3 4 7

    • 171 odpowiedzi
    • 86,9 tys. wyświetleń
  4. Lallemand LalBrew Farmhouse 1 2

    • 25 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
    • 60 odpowiedzi
    • 22 tys. wyświetleń
    • 40 odpowiedzi
    • 13,6 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1 tys. wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 9,8 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 27,3 tys. wyświetleń
  5. WLP518 Opshaug Kveik

    • 16 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
  6. Wyeast 1388 Belgian Strong Ale? 1 2 3

    • 70 odpowiedzi
    • 12,5 tys. wyświetleń
  7. Fermentis Saflager S-23 1 2

    • 45 odpowiedzi
    • 28,9 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  8. Wyeast 1084 Irish Ale

    • 11 odpowiedzi
    • 5 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 9,8 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.