Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

223 tematów w tym forum

  1. Lallemand LalBrew Farmhouse 1 2

    • 25 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
    • 60 odpowiedzi
    • 20,7 tys. wyświetleń
    • 40 odpowiedzi
    • 13,1 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 533 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 9,6 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  2. Fermentis Safbrew S-33 1 2 3 4 5

    • 101 odpowiedzi
    • 133,3 tys. wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 24,7 tys. wyświetleń
  3. WLP518 Opshaug Kveik

    • 16 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  4. Wyeast 1388 Belgian Strong Ale? 1 2 3

    • 70 odpowiedzi
    • 11,7 tys. wyświetleń
  5. Fermentis Saflager S-23 1 2

    • 45 odpowiedzi
    • 27,7 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
  6. Wyeast 1084 Irish Ale

    • 11 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 9,4 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
  7. Fermentis Safale US-05 1 2 3 4 12

    • 296 odpowiedzi
    • 147,8 tys. wyświetleń
    • 160 odpowiedzi
    • 39,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 386 wyświetleń
    • 48 odpowiedzi
    • 14,3 tys. wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  8. Wyeast 3522 Belgian Ardennes? 1 2 3

    • 59 odpowiedzi
    • 16,8 tys. wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,6 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.