Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

223 tematów w tym forum

    • 0 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
  1. Wyeast 1098 British Ale?

    • 4 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
  2. Wyeast 3789-PC Trappist Blend

    • 4 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
  3. Wyeast 2352 Munich Lager II

    • 11 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,3 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
  4. Gulo Ale OYL-501

    • 10 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  5. Mauribrew Draught

    • 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.