smola Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Po internecie krążą wieści, że od listopada ceny słodów Vikinga mają iść o 40% do góry. Czas robić zapasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Jakieś rzetelne źródła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Ja z mniejszą dokładnością i mniej szczegółowo ale o podwyżkach surowców czytałem na czacie piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 24 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Na ile to wiarygodne, to nie wiem: i dyskusja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazi Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 4 godziny temu, smola napisał: Na ile to wiarygodne, to nie wiem: i dyskusja: I gdzie tutaj niby jest napisane że podwyżka o 40%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 15 minut temu, skazi napisał: I gdzie tutaj niby jest napisane że podwyżka o 40%? Janek w innym miejscu napisał że dostał nowy cennik a tam 40% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa użytkownika Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Możemy podziękować uciemiężonym, biednym i nieszanowanym rulikom, że "cisną" na podwyżki w skupach i magazynują na chama zboża w magazynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 26 minut temu, Nazwa użytkownika napisał: Możemy podziękować uciemiężonym, biednym i nieszanowanym rulikom, że "cisną" na podwyżki w skupach i magazynują na chama zboża w magazynach. A podwyzki gazu, prundu czy kartonów czym tłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grober75 Opublikowano 25 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Tylko ile kasy na zatowarowanie ? No i potem problem logistyczny - gdzie to trzymać aby postało jak najdłużej, że nie wspomnę o niezadowoleniu lepszej połowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa użytkownika Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Rozumiem podwyżki itp. , ale rolnicy marudzą i wykorzystują sytuację na rynku tak by od razu "miliony" wyciągnąć. Wiem o czym mówię, bo znam takich. Jest okazja to cisną ile się tylko da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Znasz takich rolników co maja wpływ na cenę skupu zboża? ? Rolnik to ma tu najmniej do powiedzenia …. ktoś zarobi więcej ale szczerze wątpię, że akurat rolnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa użytkownika Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Znam takich którzy wykorzystują kryzys na rynku. Teraz mu się nie opłaca sprzedać wiec magazynuje i czeka na moment, aż ściągnie kokosy, ale widzę że wywiecie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 To się nazywa rynek. Magazynuje bo ma gdzie, czyli kiedyś zainwestował a teraz odcina kupony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamiko Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Pisałem dzisiaj z browamatorem - 10-11 oglosza podwyżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 9 godzin temu, Adamiko napisał: Pisałem dzisiaj z browamatorem - 10-11 oglosza podwyżki. czyli trzeba robić zapasy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamiko Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Jak zdążysz:) ja dzisiaj zamówiłem w obawie przed 40 % wspomnianym w 1 poscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pero Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Centrum piwowarstwa ma promocję na Pale Ale 5,0-7,5 EBC Viking Malt 25 kg - 29% Ale niestety tylko do dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 (edytowane) 6 godzin temu, pero napisał: Centrum piwowarstwa ma promocję na Pale Ale 5,0-7,5 EBC Viking Malt 25 kg - 29% Ale niestety tylko do dziś. w BA jest bez promocji po 64zł https://browamator.pl/slod-pale-ale-zero-viking-malt-25-kg,3,39,2631 Mraxam dla członków też jest taniej Edytowane 9 Listopada 2021 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pero Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 35 minut temu, anteks napisał: w BA jest bez promocji po 64zł https://browamator.pl/slod-pale-ale-zero-viking-malt-25-kg,3,39,2631 Maraxam dla członków też jest taniej Bardzo dobra cena jak dla mnie. Ja akurat mam Opole "pod nosem" więc taniej mi w CP jednak bo nie muszę płacić przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcek10 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Sorry, że się zapytam ale gdzie są takie ceny? Przeglądam i BA jest 92zl. Czegoś nie kumam ? Ogólnie to wszędzie widzę jest drożej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Takie ceny były miesiąc temu, teraz nastąpiła "dobra zmiana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcek10 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Dziękuję za szybka odpowiedź. Widzę, że sąsiedzi jesteśmy ? No tak a już miałem nadzieję, że wystarczy jakiś magiczny kod rabatowy? Najtańszy pilzneński znalazłem na alledrgo 82zl.z przesyłka nie wiem tylko czy dobra jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Powinien być ok. Witam sąsiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 I widzę znów podwyżka cen. Słód Pilzneński Zero Viking 25 kg po 129 zł. Ostatnio był po 104 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł76 Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Co ciekawe, wydaje się, że w większości sklepów w ostatni weekend podnieśli ceny. Chyba wszyscy równo dostawę dostali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi