Alexy Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) usunięto Edytowane 31 Lipca 2017 przez Alexy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Ja też warzę w łazience. Chyba czas zacząć się publiczyć. A tak na serio współczuję ludziom co nie zdają sobie sprawy ze swojej śmieszności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Gość lubi to co robi i do tego hajs się zgadza to podejrzewam, że ma nas w głębokim poważaniu anmar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Trzeba uważać z napisami na koszulkach Tombatold i Mariusz_CH 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Trwa moda na fidget spinnery. Nie rozumiem jej, ale że staram się nie krytykować tego czego nie spróbowałem to postanowiłem sobie taki fidget spinner kupić. Nadal nie rozumiałem tego fenomenu. Do dziś! Bardzo dobrze się nim piwo otwiera kiedy nie ma nic innego pod ręką! Polecam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enethion Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 To ja nieco poważniej zarzucę [WARNING: English only] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexy Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Enethion, dzieki, bardzo interesująca analogia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Jeden z lepszych portali z głupimi obrazkami - 9gag - uruchomił zbiór oznaczony "i drink beer". Najpierw pojawił się tam gif z maszynowego nalewania pszeniczniaka, a po jakimś czasie reklamę wykorzystująca ten sam patent. Bardzo miło! Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez zasada Kombinator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) znalezione na joemonster.org Edytowane 19 Września 2017 przez Mibor źródło wojtasekr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 10 minut temu, Mibor napisał: znalezione na joemonster.org Ni ma nic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 16 minut temu, zasada napisał: Ni ma nic! hmm u mnie widać, nawet bez logowania na piwo.org i JM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Ciekawe faktycznie. A idąc tym samym tropem, możemy powiedzieć, że Reinheitsgebot nadal broni jakości piwa na terenie Niemiec: https://wiadomosci.wp.pl/jak-skonczy-zastrzelony-przez-niemcow-polski-zubr-trzeba-powiedziec-ze-sa-praktyczni-6167147181778561a Edytowane 19 Września 2017 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Może jakiś adblock czy cuś takiego blokuje obrazek (wkleiłem jako link). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrmrooz Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Ja bym obstawiał nowe forum. U siebie obrazek widziałem w powiadomieniu mailowym - ale już po przejściu do forum - nie. Nie ma zarówno w tapatalku ani w przeglądarce - jest tylko i wyłącznie w mailu. Jak @elroy nie czyta tego tematu, to trzeba będzie zgłosić, ale może wspomnienie wystarczy. Edit po poście @FurioSan - zgadza się, po wyłączeniu adblocka - obrazek jest na stronie. Zmylił mnie brak w tapatalku i fakt, że wcześniejsze obrazki zawsze były na stronie.... Edytowane 19 Września 2017 przez mrmrooz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 nie wyswietlajacy sie obrazek to kwestia adblocka Panowie ( i Panie? ) Trochę godności i dodać do whitelisty piwo.org - tu reklam nie ma az tyle wiec pozwólcie zeby nasze forum się finansowało elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 3 minuty temu, FurioSan napisał: nie wyswietlajacy sie obrazek to kwestia adblocka Potwierdzam, jak włączyłem adbloka to obrazek "znikł" 4 minuty temu, FurioSan napisał: dodać do whitelisty piwo.org Popieram w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 28 minut temu, mrmrooz napisał: Jak @elroy nie czyta tego tematu, to trzeba będzie zgłosić, ale może wspomnienie wystarczy. Wspomienie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 1 godzinę temu, Mibor napisał: 1 godzinę temu, FurioSan napisał: dodać do whitelisty piwo.org Popieram w 100% Zrobione! elroy i Mibor 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 .Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka wojtasekr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwesoly Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwesoly Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 zwróćcie uwagę na voltarz, prawie 200k wyświetleń, 2k łapek. W szkole mówili, że internet to złe źródło informacji, powoli łapie o co chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kombinator Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Może ktoś się kiedyś pochwali na jakimś festiwalu niesamowitymi umiejętnościami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bart3q Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Thorgall, FurioSan, Konstoi i 3 innych 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) 3 godziny temu, bart3q napisał: obrazek prorok Tomasz znosi z góry Synaj przykazania prawidłowej fermentacji. Edytowane 6 Grudnia 2017 przez KHOT Undeath, Chicken, gigo i 5 innych 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi