Łachim Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Co do tego pierwszego nie mam zastrzeżeń, drugiego nie sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Fradio napisał(a): Kupował ktoś kegi od użytkownika zbiornikicorny na allegro? Wszystko ok? I podobne pytanie do co do sklepu beerservice. Od pierwszego kupowałem te najbardziej zryte i są ok, jedynie można mieć wątpliwości do popękanych plastików na górze kega, poza tym szczelne, czyste, przesyłka ok. Fradio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fradio Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 9 godzin temu, x1d napisał(a): Od pierwszego kupowałem te najbardziej zryte i są ok, jedynie można mieć wątpliwości do popękanych plastików na górze kega, poza tym szczelne, czyste, przesyłka ok. Czyli jak rozumiem wystarczy umyć jak nowy, zdezynfekować i można używać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_KS Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Mam kolejny kod rabatowy do sklepu Świat Słodu.pl dla użytkowników Forum! 3 dni do końca czerwca, 3 % dodatkowego rabatu, 3 możliwe użycia dla Ciebie Kod rabatowy: 333Piwo.org Szybka akcja do 30 czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zrobiłem update sklepów z pierwszego postu. 5 podmiotów już nie działa, więc wykasowałem z listy. Jeżeli należy kogoś dodać, to oczywiście proszę pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Ostatnio korzystam z oferty sklepu https://www.deptana.pl/piwowarstwo, są też na allego pod tym samym nickiem (deptana). Ceny rozsądne, asortyment także i do tego bardzo miła pani w obsłudze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu555 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 13 godzin temu, korzen16 napisał(a): Ostatnio korzystam z oferty sklepu https://www.deptana.pl/piwowarstwo, są też na allego pod tym samym nickiem (deptana). Ceny rozsądne, asortyment także i do tego bardzo miła pani w obsłudze potwierdzam, kupuję tylko przez allegro od nich, ale wszystko zawsze w najlepszym porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 15 godzin temu, korzen16 napisał(a): Ostatnio korzystam z oferty sklepu https://www.deptana.pl/piwowarstwo, są też na allego pod tym samym nickiem (deptana). Ceny rozsądne, asortyment także i do tego bardzo miła pani w obsłudze Aż z ciekawości porównałem z homebeer, w którym robię zakupy. Słody w deptana 40% droższe, drożdże Fermentisa podobnie. Tylko ceny chmieli jako takie, choć roczniki odstraszają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 8 godzin temu, wizi napisał(a): Aż z ciekawości porównałem z homebeer, w którym robię zakupy. Słody w deptana 40% droższe, drożdże Fermentisa podobnie. Tylko ceny chmieli jako takie, choć roczniki odstraszają. Ja z kolei bardzo dużo kupuję przez alledrogo. Mam firmowe konto i przy okazji firmowych zakupów korzystam z tego sklepu. Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_KS Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Panowie i Panie, łapcie okazje! 😸 [Przesuń, by odkryć sekrety zniżek.] Specjalna oferta dla Was, miłośników Piwo.org – 2% rabatu z kodem lato2024Piwo.org Coś nowego, coś znika, ale to, co się nie zmienia, to suma rabatów: 10% na start dla nowych klientów 2% zniżki przy zamówieniu powyżej 200 zł 4% za powrót (kod rabatowy w paczce) Program lojalnościowy: 0,5-10% Śrutowanie bez dopłat Darmowa przesyłka od 100 zł (po rabatach) Świat Słodu – tam, gdzie smak zaczyna się od szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Października Udostępnij Opublikowano 22 Października Wyświetliła mi sie reklama jednego ze sklepów odnośnie nowej dostawy WPL. Różnice pomiędzy sklepami mnie zszokowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października A coś więcej, po poza piwoorg mam zablokowane wszystko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi