Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

225 tematów w tym forum

    • 9 odpowiedzi
    • 5,1 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
  1. Wyeast 3056 Bavarian Wheat Blend?

    • 8 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
  2. Wyeast 1450 Denny's Favorite 50

    • 8 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
  3. Brewlab 1508 Thames Valley 2

    • 8 odpowiedzi
    • 12,9 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 6,1 tys. wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,9 tys. wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  4. Fermentum Mobile FM602 Kolnaseta Raugs

    • 7 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
  5. Hornindal Kveik OYL-091

    • 7 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
  6. Wyeast 2565 - Kölsch?

    • 6 odpowiedzi
    • 4,2 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  7. Mauribrew Lager Y497

    • 6 odpowiedzi
    • 5,8 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.