Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

223 tematów w tym forum

  1. Mauribrew Lager Y497

    • 6 odpowiedzi
    • 5,5 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5,5 tys. wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 5,4 tys. wyświetleń
  2. Wyeast 2278 Czech Pils

    • 9 odpowiedzi
    • 5,4 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 5,3 tys. wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 5,2 tys. wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 5 tys. wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 5 tys. wyświetleń
  3. Wyeast 1007 German Ale?

    • 11 odpowiedzi
    • 4,9 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,8 tys. wyświetleń
  4. Fermentum Mobile FM601 Senalio Mieles

    • 21 odpowiedzi
    • 4,8 tys. wyświetleń
  5. Wyeast 1084 Irish Ale

    • 11 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,5 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,5 tys. wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,4 tys. wyświetleń
  6. Wyeast 3056 Bavarian Wheat Blend?

    • 8 odpowiedzi
    • 4,3 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4,2 tys. wyświetleń
  7. Wyeast 1450 Denny's Favorite 50

    • 8 odpowiedzi
    • 4,2 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
  8. Wyeast 2565 - Kölsch?

    • 6 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.