Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

225 tematów w tym forum

    • 6 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,3 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,2 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1 tys. wyświetleń
  1. Wyeast 1098 British Ale?

    • 4 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  2. Wyeast 1028 London Ale?

    • 4 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
  3. Wyeast 3789-PC Trappist Blend

    • 4 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
  4. Brewlab Devon 1

    • 4 odpowiedzi
    • 11,7 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,6 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 901 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  5. Wyeast 3942 Belgian Wheat?

    • 3 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.