Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

223 tematów w tym forum

    • 6 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  1. Wyeast 3333 German Wheat?

    • 2 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
  2. WLP518 Opshaug Kveik

    • 16 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
  3. Lallemand LalBrew Farmhouse 1 2

    • 25 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
  4. Wyeast 1028 London Ale?

    • 4 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,4 tys. wyświetleń
  5. Wyeast 3942 Belgian Wheat?

    • 3 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,1 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.