Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

225 tematów w tym forum

    • 2 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,9 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 154 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  1. WLP518 Opshaug Kveik

    • 16 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  2. Wyeast 2565 - Kölsch?

    • 6 odpowiedzi
    • 4,2 tys. wyświetleń
  3. Wyeast 1007 German Ale?

    • 11 odpowiedzi
    • 5 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 8,5 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
    • 45 odpowiedzi
    • 12,8 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 6,6 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.