Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

224 tematów w tym forum

    • 27 odpowiedzi
    • 10,3 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 6,3 tys. wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,8 tys. wyświetleń
  1. Wyeast 5335? Lactobacillus

    • 0 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  2. Wyeast 1028 London Ale?

    • 4 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  3. Wyeast 1084 Irish Ale

    • 11 odpowiedzi
    • 4,8 tys. wyświetleń
  4. Wyeast 1098 British Ale?

    • 4 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 7,2 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  5. Wyeast 1388 Belgian Strong Ale? 1 2 3

    • 70 odpowiedzi
    • 12,1 tys. wyświetleń
  6. Wyeast 1450 Denny's Favorite 50

    • 8 odpowiedzi
    • 4,3 tys. wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
  7. Wyeast 1581-PC Belgian Stout

    • 1 odpowiedź
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,6 tys. wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 8,6 tys. wyświetleń
  8. Wyeast 2278 Czech Pils

    • 9 odpowiedzi
    • 5,6 tys. wyświetleń
    • 37 odpowiedzi
    • 12,3 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.