Skocz do zawartości

Piaskownica piwowarska

Najlepsze miejsce do pisania i czytania dla początkujących piwowarów. Pisz, jeżeli nie znalazłeś nigdzie odpowiedzi.


7 637 tematów w tym forum

  1. Aromat nafty z chmielu

    • 4 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
  2. Zakwasznie problem

    • 11 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  3. Łyga piwowarska - czy dbać, jak dbać

    • 16 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
  4. Co to takiego ?

    • 6 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
  5. Fermentacja stanęła

    • 24 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  6. Niedofermentowane piwo w butelkach.

    • 18 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  7. Pierwszy brewkit Stout

    • 15 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  8. Bicie bakterii chmielem

    • 2 odpowiedzi
    • 630 wyświetleń
  9. "Skaczące" Blg

    • 7 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  10. Porter Bałtycki

    • 2 odpowiedzi
    • 830 wyświetleń
  11. Belgian AMBER ABBEY 15°BLG

    • 11 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 953 wyświetleń
  12. Woda [parametry] a warzenie RISa

    • 8 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  13. Tani Garnek 32-35L nierdzewny

    • 3 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,1 tys. wyświetleń
  14. Pierwsza warka

    • 6 odpowiedzi
    • 825 wyświetleń
    • 52 odpowiedzi
    • 6 tys. wyświetleń
    • 38 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
  15. Lambik i keg Petainer

    • 8 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  16. Braggot - I co teraz?

    • 7 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
  17. Bardzo duża piana

    • 2 odpowiedzi
    • 713 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 970 wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.