Skocz do zawartości

Charakterystyka szczepów drożdży

Tłumaczenia danych producentów oraz opinie użytkowników na temat szczepów drożdży piwowarskich.


Podfora

  1. Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

    61
    odpowiedzi

225 tematów w tym forum

    • 13 odpowiedzi
    • 4,8 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  1. Wyeast 3724 Belgian Saison?

    • 12 odpowiedzi
    • 7,2 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 6,4 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5,7 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,6 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,5 tys. wyświetleń
  2. Mauribrew Ale Y514

    • 12 odpowiedzi
    • 9,1 tys. wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  3. Wyeast 1007 German Ale?

    • 11 odpowiedzi
    • 5,1 tys. wyświetleń
  4. Wyeast 1084 Irish Ale

    • 11 odpowiedzi
    • 5 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 7,3 tys. wyświetleń
  5. Fermentis SafAle BE-134

    • 11 odpowiedzi
    • 9,5 tys. wyświetleń
  6. Wyeast 2352 Munich Lager II

    • 11 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,7 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
  7. Gulo Ale OYL-501

    • 10 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  8. Wyeast 2278 Czech Pils

    • 9 odpowiedzi
    • 5,8 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,1 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 5,1 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.